Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 11 éves lányomnak nem tudom...

A 11 éves lányomnak nem tudom mit vegyek ő csak azt mondja hogy nem tudom legyen meglepi!? Én meg nem tudom hogy mit szeretne mire van szüksége?

Figyelt kérdés

2012. dec. 6. 16:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

-görkori

-roller

-könyv

-társasjáték

2012. dec. 6. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:
azért annyira csak ismered a kislányodat, hogy tudod mi érdekli. Esetleg sportol valamit, vagy szeret táncolni, kreatív dolgokat csinálni. Ha szeret öltözködni, akkor valami szép ruha, cipő, ha olvasni, akkor valamilyen ifjúsági könyv.
2012. dec. 6. 19:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért lettem lepontozva?

Az egyik későbbi válaszadó ugyanazt írta le, más szavakkal, és hozzátette a gyurmát. Na???????

2012. dec. 6. 21:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát, nem azért a lyukas 20-asért, de elég durvák itt az emberek.

Persze, a szülőnek kellene tudni, mondhatnánk, de nekem is van egy 11 éves unokahúgom, akinek nem tudok mit venni, mert:

- olvasni nem szeret,

- millió meg egy társasjátéka van

- asztmás (tehát szőrös állatok szóba sem jöhetnek)

stb

és még sorolhatnám

- Ajándékozz élményt /3D-s mozijegy, állatkert, planetárium, libegőzés, kirándulás stb. Jó szívvel ajánlom a csodák palotáját (én ezt adtam a 11 évesemnek névnapjára nyáron, bár akkor még a millenárison voltak)

- színház/mozi jegy

- könyv

- kézműves dolog ( a süthető gyurmán én is gondolkodom)

- Táska, amit maga dekorálhat

- társas

- sportfelszerelés, ha sportol (pl: ha lovagol, akkor kobak vagy csizma stb.)

- ruha, bár emellé kell a játék, mert ők még nagyon játékosak

Ennyi jutott eszembe, de én is várom a válaszokat, mert én is gondban vagyok! :)

2012. dec. 7. 12:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy ezek a korú gyerekek pont abban a korban vannak, amikor minden érdekli őket, de semmi sem köti le tartósan.
2012. dec. 7. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!