Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónapos gyermekkel kinek...

20 hónapos gyermekkel kinek hogyan zajlik egy napja? Én úgy érzem, már gyerektársaságra lenne szüksége a lányomnak.

Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Kisfiam alig várja, hogy menjünk ki, játszótérre, sétálni, csak találkozzunk emberekkel, gyermekekkel, babákkal.

Igen, ő nagyon szeret más gyermekekkel lenni. Nem mellettük, hanem velük játszik.

Főleg idősebbekkel játszana.

Napunk:

Délelőtt ebédig kint vagyunk.

Ebéd

Alvás

Délután már ritkán megyünk ki, mert 5-6 körül ébred és akkor már bent játszunk együtt.

21 hónapos lesz

2010. szept. 30. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
10-12 játszótér, 5-6-7- ig játszótér! Elúnja magát bent egy idő után! Esőben esőkabát gumicsizma, hidegben meg jól felöltözünk!
2010. szept. 30. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam a másik véglet, ő inkább egyedül játszi, nehezen barátkozik, én meg pont ezért érzem, hogy szüksége van a gyerekek társaságára.

7-kor kelünk, reggeli, játék, pakolászás.

9-11-ig séta, vásárlás, játszótér

12-kor ebéd

13-15-ig alvás

aztán vagy kimegyünk vagy elmegyünk valahova vagy bent vagyunk, ha esik pl.

fél 8-kor fürdés

vacsora

9-re már alszik

Nálatok kérdező hogy zajlik egy nap?

2010. szept. 30. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Hú, hát napirendünk nem igazán van. Egyedül az alvás meg az étkezések fixek. Vagy csavizunk , piacozunk, vásárolunk, kimegyünk a főtérre, a kertbe otthon, bent a nappaliban , bent a játszószobában, Némót nézünk..kb ennyi. Persze közben keveset játszom vele, mert vagy főzök, takarítok, pakolok stb.
2010. szept. 30. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem ez a mit te leírtál az nagyon jó.hisz azt írtad mentek csavarogni,bevásárolni.mi reggel felébredünk,reggelizünk aztán elmegyünk a boltba,és elintézek ezt azt,posta meg ilyenek.Aztán kint játszik még az udvaron,labdázunk,focizunk,macskát kergetünk.ő nem eszik alvás előtt,csak keveset így dél körül kap egy kis krémtúrót vagy valami mást,és megy aludni,kb 2 és fél 3 órát alszik,utána ebédeleünk,ha jó idő van,és nem fúj nagyon a szél,vagy zuhog az eső akkor megint lemegyünk az udvarra,vagy kimegyünk az utcára sétálnimás babákkal ismerkedünk.5 körül feljövünk,játszunk,vagyis ő játszik,én meg csinálom a dolgom,6 körül vacsizik,néz egy mesét,vagyis megy egy mese,mert ritkán nézi egy helyben,közben motorozik,rajzol,vagy mással játszik.7 kor fürdés,majd kap tápszert,és kis babusgatás után megy aludni.a nem minden nap ilyen,mert van hogy jön ismerős a babával,vagy mi megyünk más babákhoz.és olyan is van,hogy átjönnek az unokatesói és velük nagyon szépen elszórakozik.
2010. szept. 30. 18:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincs babás ismerősöm, se közel, se távol. A sógornőmékhez szoktunk menni hetente egyszer, többször nem illik rátukmálni magunkat sztem :) Kérdezhetek valamit? Miért kell tápszert adni egy másfél évesnek???
2010. okt. 1. 07:03
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.Azért mert megy a hasa a tejtől.Nem kell.ha másnak semmi baja nincs a tejtől akkor nyugodtan lehet neki adni,én inkább tápszert adok.Van tejérzékeny a családban.
2010. okt. 1. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!