Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyukám miért...

Szerintetek anyukám miért látja ilyennek a dolgokat?

Figyelt kérdés
Az anyukám teljesen furán áll bizonyos dolgokhoz, tilt tőlük, nagyon szigorú velem és elegem van, megbolondulok. :( 16 éves vagyok de semmi jó élményem nincs még, nem voltam soha egyetlen egy buliba se, vagy ha nem is buli, de barátokkal mozi, kávé, vagy csak beszélgetés. Semmi. Mondjuk emiatt sajnos barátaim sincsenek. Reggel elmegyek a suliba tanulás, délután pedig sport, magántanár, aztán haza tanulni. Hétvégén szintén csak ez. Persze próbáltam beszélni erről anyummal de csak ordítozás olyankor a vége. Mostanában pedig raszáltt az unokatesómra, és őt szidja ahol csak tudja mert egyszer egy vita hevében megemlítettem neki, hogy az unokatesómnak legalább van élete. Tényleg irigylem. Gyönyörű lány, modellkedik, és okos, sok helyen járt már,világlátott. Erre anyukám elkezdte szidni hogy azért tart ott ahol tart mert a szülei nem nevelték meg rendesen, és majd ő elbeszélget velük, mondván én is eltanulom ezt a viselkedést tőle és belőlem is egy gátlástalan senki lesz, aki a kamerák előtt teszi az eszét. Én nem így látom, és tényleg minden álmom hogy én is modell lehessek egyszer de hát nem tudok innen kitörni. Mit tegyek? A szökés nem megoldás sajnos pedig sokszor elgondolkodtam rajta.
2018. nov. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Bocsánat a kommentert. Veletlen beasoltam és elkuldtem😁...másik kérdéshez szántam 😶

2018. nov. 30. 17:53
 42/56 anonim ***** válasza:
55%
Előző te se válaszoltál a neked feltett egyszerű kérdésemre ,hogy normálisnak tartod e azt is h egy 31 éves nőt megvernek mert beszélt a kollégáival munkán kívül.. Beszélt 31 évesen.. De a hallgatás miatt gondolom h normálisnak tartod sajnos és majd ha lányod lesz te is bezárva tartod 16 18 évesen barátok nélkül magányosan és összevered ha önállóan választ párt ha egyáltalán lesz esélye bezárva... És egyáltalán rajtatok kívül bárkivel szoba áll még 30 felett is. Sajnálom az ilyen elzártakat,mindenből kimaradnak,vagy kijutnak egy ál alibi házasságon át,és később elválnak és bepótolnak mindent, csak sokan 48 50 évesen kezdik pótolni a kamaszkorukat ez a legszomorúbb..
2018. nov. 30. 17:57
 43/56 anonim ***** válasza:
100%

Még 2 év, kérdező, és elhúzhatsz egyetemre. Igyekezz másik városba menni, koleszba. Nem vagy lekésve semmiről, nekem húsz éves korom után lettek igazi barátaim (nem ilyen szüleim voltak, mint anyukád, csak nagyon introvertált vagyok).

Egyébként nekem az is tetszik, amikor valaki 40-50 évesen éli a kamaszkorát, sokkal érdekesebbek, mint a legtöbb ember, aki ennyi idősen már csak melóba jár el meg a tévé előtt süpped.

2018. nov. 30. 18:53
 44/56 anonim ***** válasza:
34%

33-as vagyok.

Gömbicica te sem válaszoltál a kérdésre.

Kérdező:Anyukád egyszerűen bekattant apád halála óta. Neki egy szihologus kell neki.

Sztm ezt a 2 évet még kibirod utána ahogy 18 éves leszel elmehetsz. De egyenlőre készülj fel a nagy napra (18.születésnap):gyüjts pénzt stb.

2018. dec. 1. 09:56
 45/56 gömbicica ***** válasza:

31/44. megvolt a válasz. :(

Ó! a kérdésedre lemaradt a válasz:

" Szerintetek anyukám miért látja ilyennek a dolgokat?"

Azért, mert felnőttként már sajnos ismeri ezt a szemét világot, tán már tapasztalata is van, lehet, hogy keserves! ezt Te sem tudhatod!! és azt sem, hogy miért nincs Édesapád elvesztése óta senkije!

Az én fiaim azóta értik meg, hogy miért olyan a szülő, amilyen, mióta Nekik is gyermekük született!!!

Te is meg fogod érteni.

2018. dec. 1. 14:28
 46/56 anonim ***** válasza:
16%

Azért, mert felnőttként már sajnos ismeri ezt a szemét világot, tán már tapasztalata is van, lehet, hogy keserves! ezt Te sem tudhatod!! és azt sem, hogy miért nincs Édesapád elvesztése óta senkije!

Ergo ezért a kérdező bűnhődjön neki se legyen senkije semmije sőt még Uncsi is korlátozva legyen 20 évesen ne legyen párja.. Az ilyen anya beteg,és ő érti meg h ez nem igy müködik, mikor a saját gyereke eltűnik és senki nem nyit rá ajtót..

2018. dec. 1. 16:25
 47/56 gömbicica ***** válasza:
41%

kötni az ebet a karóhoz! szuper.

el lehet szökni, meg lehet élni bármiből, ha már olyan szép hogy modellnek készülne, akkor saját testéből is.

Jó utat kedves kamaszlány.

Rázd le magadról gyorsan a szülői felügyeletet, annak minden pozitiv,negativ oldalát, állj saját lábadra.

bizonyára megtalálod a boldogságot!

ez a kamaszkori háborgás mindenkinél bekövetkezik.

akár jólétben él akár szegény,

akár szigoruak vele, akár lexarják!

akit fognak, morog, akivel semmit sem foglalkoznak szintén elégedetlen.

most akkor????

2018. dec. 1. 16:35
 48/56 anonim ***** válasza:
Gömbcica miért nem válaszolsz h szerinted normális e 31 éves nőt megverni mert beszélt a kollégáival munkán kivül? Miért nem válaszolsz? Én igenis leléptem otthonról 18 fél évesen mert hozzá akartak kényszeríteni egy erőszakos pasihoz visszavitték mikor elszöktem,apám ivott vert ez volt az életem otthon és jött mindig ő is ezzel h mit képzelek,majd ő eldönti nekem mi a jo,igaz ő is foglalkozott velem ugy,nőként sajnos,de tudom gömbcica biztos ebben is nekik adsz igazat h csak jot akart, anyám meg türte az egészet.. Na igen elszöktem h végre normális életem legyen.. És köszi nem érzem magam r--hadéknak h boldog vagyok nélkülük a saját családommal.
2018. dec. 1. 16:43
 49/56 anonim ***** válasza:

"ez a kamaszkori háborgás mindenkinél bekövetkezik.

akár jólétben él akár szegény,

akár szigoruak vele, akár lexarják!

akit fognak, morog, akivel semmit sem foglalkoznak szintén elégedetlen.

most akkor????"

Most akkor ne húzd fel magad, hiszen te magad mondod, hogy tudod, hogy mind ilyen.

"szerinted normális e 31 éves nőt megverni mert beszélt a kollégáival munkán kivül?"

Szerintem az nem normális, ha a 31 éves nő ezek után nem tesz feljelentést, és továbbra is az agresszív közegben marad.

"Én igenis leléptem otthonról 18 fél évesen... de tudom gömbcica biztos ebben is nekik adsz igazat h csak jot akart, anyám meg türte az egészet.. Na igen elszöktem h végre normális életem legyen.. És köszi nem érzem magam r--hadéknak h boldog vagyok nélkülük a saját családommal."

Jól tetted. És? Miért vársz annyira gömbicica véleményére? Így is úgy is boldogan élsz, akár válaszol ő, akár nem, nem?

2018. dec. 1. 16:55
 50/56 gömbicica ***** válasza:
100%

A kérdező igy kezdte:

"...Az anyukám teljesen furán áll bizonyos dolgokhoz, tilt tőlük, nagyon szigorú velem és elegem van, megbolondulok. :( 16 éves vagyok de semmi jó élményem nincs még, nem voltam soha egyetlen egy buliba se, vagy ha nem is buli, de barátokkal mozi, kávé, vagy csak beszélgetés. Semmi. "

itt olvasható, hogy 16 éves.

most ki beszélt itt 31 évesről???

nem értelek bocsáss meg :( :(

2018. dec. 1. 21:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!