Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyukám miért...

Szerintetek anyukám miért látja ilyennek a dolgokat?

Figyelt kérdés
Az anyukám teljesen furán áll bizonyos dolgokhoz, tilt tőlük, nagyon szigorú velem és elegem van, megbolondulok. :( 16 éves vagyok de semmi jó élményem nincs még, nem voltam soha egyetlen egy buliba se, vagy ha nem is buli, de barátokkal mozi, kávé, vagy csak beszélgetés. Semmi. Mondjuk emiatt sajnos barátaim sincsenek. Reggel elmegyek a suliba tanulás, délután pedig sport, magántanár, aztán haza tanulni. Hétvégén szintén csak ez. Persze próbáltam beszélni erről anyummal de csak ordítozás olyankor a vége. Mostanában pedig raszáltt az unokatesómra, és őt szidja ahol csak tudja mert egyszer egy vita hevében megemlítettem neki, hogy az unokatesómnak legalább van élete. Tényleg irigylem. Gyönyörű lány, modellkedik, és okos, sok helyen járt már,világlátott. Erre anyukám elkezdte szidni hogy azért tart ott ahol tart mert a szülei nem nevelték meg rendesen, és majd ő elbeszélget velük, mondván én is eltanulom ezt a viselkedést tőle és belőlem is egy gátlástalan senki lesz, aki a kamerák előtt teszi az eszét. Én nem így látom, és tényleg minden álmom hogy én is modell lehessek egyszer de hát nem tudok innen kitörni. Mit tegyek? A szökés nem megoldás sajnos pedig sokszor elgondolkodtam rajta.
2018. nov. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6
 31/56 gömbicica ***** válasza:
29%

Ó! a kérdésedre lemaradt a válasz:

" Szerintetek anyukám miért látja ilyennek a dolgokat?"

Azért, mert felnőttként már sajnos ismeri ezt a szemét világot, tán már tapasztalata is van, lehet, hogy keserves! ezt Te sem tudhatod!! és azt sem, hogy miért nincs Édesapád elvesztése óta senkije!

Az én fiaim azóta értik meg, hogy miért olyan a szülő, amilyen, mióta Nekik is gyermekük született!!!

Te is meg fogod érteni.

2018. nov. 29. 19:29
 32/56 anonim ***** válasza:
80%
Azért egy 16 évesnek joga van emberekkel beszélgetni szociális életet élni,20 on évesen meg teljesen normális a párkapcsolat is, nem csak otthon ülni,máshoz is lehet szolni anyukán kivül,akkor talán később nem lesz a munkahelyén egy kuka akit mindenki elkerül,mert sehová se mehet majd 30 évesen se nem h kávézni a kollégáival mondjuk,mert anyunak fájna ha lenne élete.. Millio ilyen van aki nem tud kialakítani egy barátságot párkapcsolatot ide ir napi szinten egy ilyen 20 21 de akad 35 36 éves is aki kérdezi h hogyan alakítson ki emberi kapcsolatokat nincsenek barátaik, társuk senkijük a szüleiken kívül... Ez beteges. Kártékony. Normális ember nem a szüleivel tervez élni 80 évig,és nem a szülők lesznek a házastársaik,csak betegéknél.. Talán a 16 17 18 as 20 as éveiket nem kéne a szobába tölteni a pórázra kötözve csak mert az ilyen szülőknek sincsenek kapcsolataik másokkal,és még a rokonok se mennek feléjük ennek oka van,én se megyek a kretén rokonaimhoz,akik szerint prosti voltam mert nem mentem hozzá ahhoz akit kijelöltek nekem odahaza..
2018. nov. 29. 19:42
 33/56 anonim ***** válasza:
69%

"Van otthonod, él az Édesanyád.

Iskolába járhatsz, sportolhatsz, magántanárhoz jársz.

De Te megbolondulsz a szigortól, nem mehetsz buliba, moziba, kávézni, beszélgetni.

Még a végén elkezdelek sajnálni.

a sok pozitivumot lexarod, és csak a negativumot emlegeted, és rohadtul szenvedsz :(

lehet rám pfujolni!"

Na álljon meg a hegyi menet!

16 ÉVES!!! Nincs egy jó élménye az életben. Nincsenek barátai. A 7 napból 6 napon csak tanul, tanul, tanul meg spórtól.Nem tudom ellképzelni, hogy milyen szürkék lehetnek a mindennapjaid.Azért már egy 16 éves lány ne legyen már élete végéig ilyen élete.

-Van egy anyja aki szinte Mindent megszab.

-Nincsenek barátai.

-Csak tanul, tanul, tanul, tanul.

-Nincsen az életében valami élmény

-Nincsen apja

-Nincsen szabad akarata

-Nincsen véleménye.

De ennek az lesz a vége hogy egy lelkironcs lesz. Nem lesz az életben egy normális szerelme.

De persze tanulhat, otthon lehet miközben az anyja egy elmebeteg,"tök jó".

Mit fog kezdeni a tanulmányival, hogy a gyermekkora olyan szürke volt, nem volt az életben egy barátja se, se szerelme, se semmilye.

Azért ne 50 éves korában legyen egy házassága.

Úgy hogy ne legyen a matematika könyv elé kényszerítve az üres szobájába még jó pár évig.

Úgy hogy Cicuska, tök "jó" az élete és tök "jó" lesz.

2018. nov. 30. 16:14
 34/56 gömbicica ***** válasza:
34%

nincsenek élményéi!

khmm :( élményszerzést Ti a pasizásba moziba buliban láttok :( eléggé szük látókörüek vagytok.

Iskolába sem egymaga jár, edzésre szintén nem. Tehát emberek között van. Nem igazán hinném, hogy sok időt tölt odahaza :( Meg aztán illő lenne némi házi munkát is tenni.

2018. nov. 30. 16:37
 35/56 anonim ***** válasza:
85%
Edzésen az edző van.. Mit kezdjen vele.. Korosztályos ismerkedés kell élmény kirándulás,igenis mozi,szabadon mozogni. Előző gondolom te azt is normálisnak tartod amit itt olvastam h egy 31 éves nőt otthon megverik azért mert beszélt a kollégáival munkán kívül. Beszélt.. 31 évesen.. :O Nem embert ölt.. :O Csoda h ennyi szorongó van ,nem tudnak kialakítani semmilyen kapcsolatot. Barátság párkapcsolat munkahely,mert nem tudnak szocializálódni ha lakat alatt ülnek az első 30 évben,és ha a szülők meghalnak mennek az utcára. döbbenet h ennyi szorongó húszon éves van.. Remegnek a buszon 20 évesek v ha szólni kell nyilvánosan beszélni.. Tönkreteszitek a generációt és picsogtok h nem kaptok nyugdíjat mert ezek dolgozni se fognak tudni érdemben csak ha vki ott áll mellettük és fogja a kezüket mint az óvodában,mert egy olló veszélyt jelent,funkcionális analfabétákat termeltek ki,kiveszitek a gyerek kezéből nem tudja elrontja jaj eltöri jaj megüti magát a cukor 10 12 éves.. És?! Próbálni kell,mindent a maga idejében,különben a cipőt is anyu köti be 18 vagy 40 évesen...
2018. nov. 30. 17:01
 36/56 anonim ***** válasza:
37%

nincsenek élményéi!

khmm :( élményszerzést Ti a pasizásba moziba buliban láttok :( eléggé szük látókörüek vagytok.

Iskolába sem egymaga jár, edzésre szintén nem. Tehát emberek között van. Nem igazán hinném, hogy sok időt tölt odahaza :( Meg aztán illő lenne némi házi munkát is tenni.

33-as vagyok.

-Nincsenek barátai és senki sem beszél vele,úgy hogy...

-Az edzsö is már gondolom 40 éves, úgy hogy...

-Na és ha ebbbe lát élményszerzést hogy szerelmes...miért nem szabad neki szerelmesnek lennie vagy mi????

-Már éppen elég az hogy arra van kényszerítve hogy a matekkönyve elött kuporodjon egész életébe.

Jaj Cicuskám... inkább máshol fröcsögj.

2018. nov. 30. 17:22
 37/56 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm hogy a 33-as válaszomat felpontoztátok!
2018. nov. 30. 17:23
 38/56 anonim ***** válasza:
100%
Válts csapatsportra.
2018. nov. 30. 17:37
 39/56 gömbicica ***** válasza:
0%

Nekem aztán tökre mindegy milyen tanácsokkal láttok el, egy magát ugyis xarul érző kamaszt.

Ha még alá is tüzeltek, aaaaz pont kell neki.

Inkább hallgattatok volna.

De a kérdésére még egyikőtök sem válaszolt!!!

2018. nov. 30. 17:49
 40/56 anonim ***** válasza:
34%

Sztm meg több azok között az álszent akik azt hajtják hgy találjon ki. Ugyan! Itt mindenki a hűség mintaképe 😂 ja hihető.

Nők/pasik 85%-a minimum hűtlen.

Le lehet pontozni! Attól ez még sajna így marad!

2018. nov. 30. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!