Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyukám miért...

Szerintetek anyukám miért látja ilyennek a dolgokat?

Figyelt kérdés
Az anyukám teljesen furán áll bizonyos dolgokhoz, tilt tőlük, nagyon szigorú velem és elegem van, megbolondulok. :( 16 éves vagyok de semmi jó élményem nincs még, nem voltam soha egyetlen egy buliba se, vagy ha nem is buli, de barátokkal mozi, kávé, vagy csak beszélgetés. Semmi. Mondjuk emiatt sajnos barátaim sincsenek. Reggel elmegyek a suliba tanulás, délután pedig sport, magántanár, aztán haza tanulni. Hétvégén szintén csak ez. Persze próbáltam beszélni erről anyummal de csak ordítozás olyankor a vége. Mostanában pedig raszáltt az unokatesómra, és őt szidja ahol csak tudja mert egyszer egy vita hevében megemlítettem neki, hogy az unokatesómnak legalább van élete. Tényleg irigylem. Gyönyörű lány, modellkedik, és okos, sok helyen járt már,világlátott. Erre anyukám elkezdte szidni hogy azért tart ott ahol tart mert a szülei nem nevelték meg rendesen, és majd ő elbeszélget velük, mondván én is eltanulom ezt a viselkedést tőle és belőlem is egy gátlástalan senki lesz, aki a kamerák előtt teszi az eszét. Én nem így látom, és tényleg minden álmom hogy én is modell lehessek egyszer de hát nem tudok innen kitörni. Mit tegyek? A szökés nem megoldás sajnos pedig sokszor elgondolkodtam rajta.
2018. nov. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
30%
Anyukád 1 fizetésből tart el téged fizeti a magántanárodat a sport költségeket.stb ha sportolsz akkor vanak sport társak is velük ,sem szoktál beszélgetni.?
2018. nov. 28. 21:46
 12/56 A kérdező kommentje:
Nem csapatsportot űzök, így nincsenek sport társaim, csak az edzőm.
2018. nov. 28. 21:58
 13/56 anonim ***** válasza:
89%
Jo hogy itt is a gyerek a hülye 👏
2018. nov. 28. 22:27
 14/56 anonim ***** válasza:
91%

Iskolában nics senki akihez szólhatsz? Itt olvastam nemrég h egy 31 eves felnőtt nőt is megvernek otthon ha a kollégáival beszélget... Mi a tököm van otthon a szülőkkel,megbolondultak?

58N

2018. nov. 28. 22:29
 15/56 A kérdező kommentje:
Nem barátkoznak velem pont azért mert strébernek tartanak, soha egy darab osztálykirándulásra nem mehettem el, mert anyukám azt mondta ki tudja mik történnek az ilyen kirándulásokon. Lehet én vagyok hülye hogy felnézek egy olyan lányra mint az unokatesóm, de ő legalább szabad. Párkapcsolata van szeretik egymást. Én fiúra még csak rá sem nézzhettem soha,de ezek utan fiú sincs aki észrevenne. Saját magánéletem nincs, anya mindent lellenőriz, megszab. Ő mondja meg mit vehetek fel, és már nem bírom. Képtelenség beszélni vele :(
2018. nov. 28. 22:51
 16/56 anonim ***** válasza:
77%

16 vagy két évet kibirod tanulj tanulj,és 18 évesen menj dolgozni,bár nem fog kiengedni az ajton lehet ha nincs már suli ha buszra se enged ahol tanárok vannak.. Egyedülálló,mert akkor lehet pasi kéne neki az a baja h te lettél a párja a célja az élete rajtad kivul semmi nincs amit kontrollállhat, sok egydül álló nő bekattan és nárcisztikus lesz...

58N

2018. nov. 28. 22:57
 17/56 anonim válasza:
35%
Milyen ruhakat hordhatsz? Engedi hogy sminkelj? O hany eves? Van pasija,
2018. nov. 28. 22:57
 18/56 anonim ***** válasza:
67%

Hát, sajnos ki kell várd a 18-at akkor, anyukád túlfélt. Mivel nincs miből vegyél saját ruhákat, tényleg ajánlatos a diákmunka. Vagy a ruháiddal van bajod egyáltalán? Igazából a megszokott közegedből.

Baráti oldalak, chatek nem foglalkoztatnak? Igazából új ismerettségeket kellene kötnöd.

2018. nov. 28. 22:59
 19/56 A kérdező kommentje:
Semmi kirívót nem vehetek fel. Nem mintha akarnék, de kimerül annyiban hogy pulcsi meg farmer,plusz szoknya, de bőven térd alatt... Nyáron se vehetek fel olyan combig érő rövidnadrágot, anyukám szerint olyat a gátlástalan libák hordanak. Marad a 3/4-es, vagy a szoknya. Persze olyan felső sem jöhet amiben látszik valami. (mell, váll) És nem, anyukám nem vallásos, sőt bőven a vallás ellen van. Elég racionális típus, csak azt hiszi el amit lát. Így nekem se hisz soha semmiben, csak ha bizonyítom hogy az tényleg úgy van, pedig soha nem hazudtam neki semmiben. Amúgy apa halála óta nincs senkije, és 44 éves.
2018. nov. 28. 23:03
 20/56 anonim válasza:
100%
Mikor halt meg apukad?
2018. nov. 28. 23:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!