Miért mond apám nekem ilyen fura dolgokat? 18/f
Figyelt kérdés
Pl ma voltunk ah utcán és jött szembe egy csaj erre azt mondta az apám h milyen szép lány nem akarod megismerni. Meg sokszor tesz ilyen megjegyzéseket. Mit mondjak ezekre?2018. júl. 15. 18:01
2/15 anonim válasza:
Szerintem is azt hiheti, hogy meleg vagy. Volt már barátnőd?
3/15 A kérdező kommentje:
Nem volt
2018. júl. 15. 18:18
4/15 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. Azt hiszi, hogy kancsó vagy.
5/15 anonim válasza:
azt szeretné, ha már csajoznál. nyugodtan mondd meg neki, hogy jó csaj, csak neked más kiszemelted van, meg minden. semmi köze hozzá, hogy mikor kezdesz el csajozni
6/15 anonim válasza:
Apád ostoba. Felnőtt létére nem tudja, hogy ezzel csak rossz irányba tolja az önbizalmadat.
7/15 anonim válasza:
Ennyiből nem tudod leszűrni, hogy ostoba az apja.
8/15 anonim válasza:
Amúgy nyugodtan megkérdezheted ezt is apudtól:
- Múltkor ez történt. Miért mondasz ilyeneket?
Lehet nem kancsónak tekint, csak szeretne szexuálisan felvilágosítani, de mivel ő sosem kapott ilyet, nem tudja, hogy miként kell. Ez is benne van a pakliban.
9/15 anonim válasza:
Ez nem fura, csak szeretné ha már csajoznál. Ennyi. Ettől még nem biztos hogy melegnek hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!