Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyukám miért...

Szerintetek anyukám miért látja ilyennek a dolgokat?

Figyelt kérdés
Az anyukám teljesen furán áll bizonyos dolgokhoz, tilt tőlük, nagyon szigorú velem és elegem van, megbolondulok. :( 16 éves vagyok de semmi jó élményem nincs még, nem voltam soha egyetlen egy buliba se, vagy ha nem is buli, de barátokkal mozi, kávé, vagy csak beszélgetés. Semmi. Mondjuk emiatt sajnos barátaim sincsenek. Reggel elmegyek a suliba tanulás, délután pedig sport, magántanár, aztán haza tanulni. Hétvégén szintén csak ez. Persze próbáltam beszélni erről anyummal de csak ordítozás olyankor a vége. Mostanában pedig raszáltt az unokatesómra, és őt szidja ahol csak tudja mert egyszer egy vita hevében megemlítettem neki, hogy az unokatesómnak legalább van élete. Tényleg irigylem. Gyönyörű lány, modellkedik, és okos, sok helyen járt már,világlátott. Erre anyukám elkezdte szidni hogy azért tart ott ahol tart mert a szülei nem nevelték meg rendesen, és majd ő elbeszélget velük, mondván én is eltanulom ezt a viselkedést tőle és belőlem is egy gátlástalan senki lesz, aki a kamerák előtt teszi az eszét. Én nem így látom, és tényleg minden álmom hogy én is modell lehessek egyszer de hát nem tudok innen kitörni. Mit tegyek? A szökés nem megoldás sajnos pedig sokszor elgondolkodtam rajta.
2018. nov. 28. 17:55
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy apa halála óta nincs senkije, és 44 éves.

A probléma gyökere az h egy 44 éves nőnek nincs férfi az életében semmi élete,célja,és a frusztrációját a gyereke életének megnyomoritásában éli ki... Pszichológus kell neki,neked pedig sok erő és okosság h megtervezd a teljes eltűnést előle,18 évesen,vagy mielőbb...

58N

2018. nov. 28. 23:19
 22/56 A kérdező kommentje:
7 éves voltam amikor apa meghalt, azóta nincs senkije. Engem meg tönkretesz. De most már nem csak engem, az unokatesóm életébe is beleszól.
2018. nov. 28. 23:22
 23/56 anonim ***** válasza:
100%
Àltalàban azok a nők csinàljàk ezt, akiknek sz*r volt a hàzassàga, melyben a szexet kényszernek élték meg. És "óvni akarjàk ettől a lànyukat" mert nem értik lehetett volna màshigy is. Ezért kerülnek, tiltanak minden olyan helyzetet, ahol a làny fiúval ismerkedhet. Buli tilos. A szépség rossz, nehogy rànézzen egy fiú stb stb Iszonyatosan beteg gondolkodàs ez. Az összeset kezeltetném.
2018. nov. 28. 23:46
 24/56 anonim ***** válasza:
56%

Anyád is gyakorizik ám,az unokatesodékat mocskolja itt, már 3 4 kérdését töröltették annyire nem normális,most ugrott be.. Pszichológus kell,de neki,beszélj az iskola pszichológussal h anyádnak agyára ment az egyedüllét és téged is tönkre tesz..

58N

2018. nov. 28. 23:55
 25/56 anonim ***** válasza:
83%
Azért ne irigyeld az unokatesód sem. A modellkedésnek csak a felszíne hogy csinosan lőnek róla pár képet egy tinimagazinba. Sok kivénhedt farkat kell elnyalogatni és sok csík kokót kell felszippantani, hogy az aranykosárban maradjon. Sok se..fejnek kell benyalni, bulikra elmenni, ahol tajrészegre itatják és 15-en megpúpolják. Ha egyszer nemet mond, viszlát. Csak a pénz miatt nem mer elmenni, mert akkor nincs többé márkás divatos ruha, instára fotó egy koktélozásról egy penthouse lakás medencéjében, stb. És azért utazik sokat, hogy minél inkább távol lehessen egy időre ettől a világtól. Persze, mivel nem ismer más időtöltési lehetőséget, ott is masszívan piál, drogozik. Egy pár év kivénhed, a sok pedofilnak már nem kell a használt hús, kidobják. Innen továbbra is keményen iszik, drogozik, mert totál függő lett az évek alatt, aztán jól jár ha nem lesz önygilkos huszonpáréves korára. Szóval annyira ne irigyeld. Csak a felszínt látod.
2018. nov. 29. 00:11
 26/56 anonim ***** válasza:
77%
Ezek szerint az anyukának 9 éve nincs kb élete . Egyértelmű hogy az összes frusztációját a 16 éves lányán éli ki . Az baj hogy 9 év az nagyon hosszú idő. Már az agyára ment ez az egész . Ennek következtében hiába próbálnál vele beszélgetni csak idegbetegeskedne . Sajnos 18 éves korodig ki kell bírnod . Sok sikert.
2018. nov. 29. 09:40
 27/56 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon nehéz. Nem tudom meddig birom még ki. Eddig könnyebb volt mert meggyőztem magamat hogy ez igy oké és anya csak jót akar de akarva akaratlanul is látom a környezetembe hogy ez minden csak nem oké. És most ott tartunk hogy meghivta ma hozzánk az unokatesómékat hogy elbeszélgessen velük. Esküszöm nekem ég a pofám miatta
2018. nov. 29. 10:15
 28/56 anonim ***** válasza:
100%

"Pszichológus kell neki,neked pedig sok erő és okosság h megtervezd a teljes eltűnést előle,18 évesen,vagy mielőbb..."

Neki is pszichológus kell.

Aki az egyik szülőjét már elveszítette, nem akar a másiknak meg hátat fordítani. Tapasztalat.

Kérdező, ne ez legyen a cél, hanem hogy anyukád rendbe jöjjön, akkor nagyon is szívesen fogod vele tartani a kapcsolatot akkor is, ha menet közben majd elköltözöl.

2018. nov. 29. 18:37
 29/56 anonim ***** válasza:
19%

Szegény uncsid,el se mennnék hozzátok, anyuka irigy rá h fiatalon neki van párja boldog,él,nagyon idiota 40 es farok hiányos nő irigy csak egy 20 éves nő kapcsolatára.. Szánlmas,vegyél neki egy vibrátort..

40N

2018. nov. 29. 19:08
 30/56 gömbicica ***** válasza:
55%

a helyzetet nem ismerhetjük, és mondunk itt füt-fát.

Nem vagyok biztos abban, hogy lányos anyukák dalolva eresztik szélnek a 16 éves lányukat a világnak.

Legyen az kirándulás, mozi, bármi.

Én annak idején nyugodtan kint hagytam a babakocsit a bolt előtt mig beszaladtam az ABC-be.

Most???? gyerek kézbe, babakocsi lezár, vagy végig lehet vele vonulni a sorok között.

Boldog boldogtalan bármit csinál metron, buszon, utcán :(

A másik felet is jó lett volna hallani.

De érdekesek vagytok! Azt még senki sem mondta, hogy szökjön el. Pedig Ő már elgondolkodott rajta.

Hát próbáld meg. vegyél egy hátizsákot, bugyi, zokni pár váltás, aztán indulhatsz.

Vajon meddig jutnál?

ESetleg csórhatsz némi pénzt, vagy uncsitesótól kérj kölcsön, neki ugye már van élete, gyönyörü modell, és azt vizualizálod, hogy neki nagyon faxa minden.

Aztán vegyél egy vonatjegyet és indulj el szerencsét próbálni.

Tudod!!!

Van otthonod, él az Édesanyád.

Iskolába járhatsz, sportolhatsz, magántanárhoz jársz.

De Te megbolondulsz a szigortól, nem mehetsz buliba, moziba, kávézni, beszélgetni.

Még a végén elkezdelek sajnálni.

a sok pozitivumot lexarod, és csak a negativumot emlegeted, és rohadtul szenvedsz :(

lehet rám pfujolni!

2018. nov. 29. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!