Szerintetek anyukám miért látja ilyennek a dolgokat?
Amúgy apa halála óta nincs senkije, és 44 éves.
A probléma gyökere az h egy 44 éves nőnek nincs férfi az életében semmi élete,célja,és a frusztrációját a gyereke életének megnyomoritásában éli ki... Pszichológus kell neki,neked pedig sok erő és okosság h megtervezd a teljes eltűnést előle,18 évesen,vagy mielőbb...
58N
Anyád is gyakorizik ám,az unokatesodékat mocskolja itt, már 3 4 kérdését töröltették annyire nem normális,most ugrott be.. Pszichológus kell,de neki,beszélj az iskola pszichológussal h anyádnak agyára ment az egyedüllét és téged is tönkre tesz..
58N
"Pszichológus kell neki,neked pedig sok erő és okosság h megtervezd a teljes eltűnést előle,18 évesen,vagy mielőbb..."
Neki is pszichológus kell.
Aki az egyik szülőjét már elveszítette, nem akar a másiknak meg hátat fordítani. Tapasztalat.
Kérdező, ne ez legyen a cél, hanem hogy anyukád rendbe jöjjön, akkor nagyon is szívesen fogod vele tartani a kapcsolatot akkor is, ha menet közben majd elköltözöl.
Szegény uncsid,el se mennnék hozzátok, anyuka irigy rá h fiatalon neki van párja boldog,él,nagyon idiota 40 es farok hiányos nő irigy csak egy 20 éves nő kapcsolatára.. Szánlmas,vegyél neki egy vibrátort..
40N
a helyzetet nem ismerhetjük, és mondunk itt füt-fát.
Nem vagyok biztos abban, hogy lányos anyukák dalolva eresztik szélnek a 16 éves lányukat a világnak.
Legyen az kirándulás, mozi, bármi.
Én annak idején nyugodtan kint hagytam a babakocsit a bolt előtt mig beszaladtam az ABC-be.
Most???? gyerek kézbe, babakocsi lezár, vagy végig lehet vele vonulni a sorok között.
Boldog boldogtalan bármit csinál metron, buszon, utcán :(
A másik felet is jó lett volna hallani.
De érdekesek vagytok! Azt még senki sem mondta, hogy szökjön el. Pedig Ő már elgondolkodott rajta.
Hát próbáld meg. vegyél egy hátizsákot, bugyi, zokni pár váltás, aztán indulhatsz.
Vajon meddig jutnál?
ESetleg csórhatsz némi pénzt, vagy uncsitesótól kérj kölcsön, neki ugye már van élete, gyönyörü modell, és azt vizualizálod, hogy neki nagyon faxa minden.
Aztán vegyél egy vonatjegyet és indulj el szerencsét próbálni.
Tudod!!!
Van otthonod, él az Édesanyád.
Iskolába járhatsz, sportolhatsz, magántanárhoz jársz.
De Te megbolondulsz a szigortól, nem mehetsz buliba, moziba, kávézni, beszélgetni.
Még a végén elkezdelek sajnálni.
a sok pozitivumot lexarod, és csak a negativumot emlegeted, és rohadtul szenvedsz :(
lehet rám pfujolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!