Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy beszéljem le az anyámat...

Hogy beszéljem le az anyámat a válásról? Mit csináljak, hogy befejezze ezt a viselkedést?

Figyelt kérdés

Válni akar, merthogy megismerkedett valakivel, és ő "szerelmes"... Ez mind szép, és jó, csakhogy apa mellett is ugyanilyen volt. 2-3 havonta rájött ez, hogy ő szabad akar lenni. Végül apának elege lett, 5 éves koromban elváltak. Anyának már a válás alatt megvolt a mostani nevelőapám. Szeretem őt, mert nagyon rendes, mindigis a lányaként kezelt, ráadásul nagyon türelmes ember.

Lett időközben két közös gyerekük, ők most 6 évesek.

Anya a múlt héten mondta el nekem, hogy válni akar, merthogy megismerkedett valakivel és sokkal jobban vágyik rá, mint a férjére. Nem akarom megbántani, de ő sem lesz már fiatalabb. 44 éves, és igaz, hogy szép nő, jól tartja magát, de ez már nem az a kor, mikor az ember elindul magának férjet fogni. Ráadásul sosem dolgozott, és hiába mondja, hogy majd a férje a váláskor úgyis kifizeti a ház felét, az a pénz is elfogy egyszer. Főleg, ahogy ő költekezik. Megnéztem a pasi profiljait, tipikusan az az ember, aki nem marad sokáig egy nő mellett. Pózol félmeztelenül tengerparton, autóban, rengeteg bulizós kép van. Vagy egy 10-essel fiatalabb anyámnál. Az ilyen típus nem lesz hirtelen otthonülő, aki vigyáz a gyerekekre, meg viszi őket ide-oda, ameddig anya barátnőzik, vagy tornázni megy.

Lehet azzal jön, hogy az ő döntése, ő élete. Csak tudom, hogy amikor kiderül, hogy mégsem happy ending lesz, akkor hozzám fog jönni sírva, és nekem kell megoldani a gondját, baját. Ráadásul a lányok is iskolába mennek szeptembertől, nem hiszem, hogy arra van szükségük, hogy ide-oda rángassa őket.

2018. nov. 12. 09:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%
Igen,az ilyen nőket a gyerekei tartják el időskorban.Mondjuk az itteni válaszadók szerint a kérdező anyukája már most is nagyon öreg,44 évesen :D
2018. nov. 13. 12:46
 22/24 anonim ***** válasza:
64%
21 -ahhoz vén szipirtyó, hogy ilyet csináljon. Meglehetősen relatív az "öreg". Egy 9 éves idős ahhoz, hogy liberóban a homokozólapáton veszekedjen, stb érted, ugye?
2018. nov. 13. 15:35
 23/24 anonim ***** válasza:
Na, mi lett?
2019. okt. 9. 21:03
 24/24 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék a végére! :)
2020. máj. 30. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!