Hogyan beszeljem meg ezt anyukammal?
Baratnommel (18f-18l) tobb mint 3 honapja vagyunk egyutt de 4 eve ismerjuk egymast
Es felvette hogy aludjak nala a 4. honapfordulonkon, ami meg kb 2 het
Sokat vagyunk egyutt, sok helyre mentunk kirandulni es randizni de ha otthonmaradtunk akkor csak naluk...nalunk meg nem volt, de ennek is megvan az oka
Mondtam anyukamnak hogy atszeretnem hivni, de egyertelmuen nem orul neki...volt mar baratnom fel evig, de o nem johetett
szoval ugymond nem hoztam haza meg senkit
de megkaptam azt hogy nem szeretne ha hazahordanak mindenkit par honap multan
mar ez is problema neki...mert hogy anno naluk nem igy mukodott (41 eves nem vallasos)
lesz meg huzabona de bele fog egyezni...
de hat az ottalvasba nem hiszem...mert hogy szerinte korai..de miert?
nem is merem mondani meg, 3 het mulva lenne
utana meg mar suli es akkor meg arra fogna...egyebkent felvettek az egyetemre a baratnomet is, vacsiztam mar a szuleivel o is talalkozott az enyeimmel szoval nem ertem...
hogyan mondjam hogy ezt tervezzuk? Mivel erveljek? baratnom mar megbeszelte a szuleivel, siman beleegyeztek...
lehet attol tart hogy nagymama lesz...mondjam hogy ha naluk vagyok egesznap tudnank dugni ha akarnank? igen, lenne valami biztosan, ugyanaz ami nappal is szokott
vagy hogy azt mondja hogy ez pofatlansag, miert csinalunk ugy mint akik mar jegyesek...
ezeket tuti megkapom majd, vagy csak siman hogy szo sem lehet rola
Tudja hogy ha akarom megtudom kerulni az engedelyet, de nem akarok hazudni
De most tenyleg, mitol felt? Vagy miert akarja ezt tiltani?
Furcsa... nekem idos szuleim vannak de barkit vittem haza sose volt gond akkor se mikor elotte 2 percel szoltam :D
Fiu letedre nagyon felt szerintem nem akarja ‘elengedni’ “anyuci pici fiat? “
Bar eleg fiatal anyukad van lehet rossz tapasztalatai vannak?!
Mindenkepp normalisan le kene ulni beszelni vele hogy muterka te nem aludtal ott faternal soha regen?!
Amugy a fiuk meg 1 ejszakasokat is visznek te meg szegeny a komolyat se engedik 18 evesen hihetetlen.
En aludnek a lanynal
A rossz tapasztalat max annyi hogy elozo baratnomet se akarta hogy hazahozzam 5 honap utan mert hogy nem komoly...de aztan nagy nehezen belement de aztan azon a hete szakitottunk...aztan ezt is megkaptam amikor emlittem hogy atjon majd
Igen, mindig azt hozza fel hogy az o idejukben nem igy ment
Elozo baratnomnel meg azt hitte hogy tuti leragadok egynel es hogy elveszem majd felesegul mikor atmegyek hozza...ahj istenem...mar sose kerek semmit, csak jobb lenne a lelkiismeretemnek ha nem hazugsaggal kene elernem amit akarok
durva mi? nem is beszeltunk meg ezen de mar parazok es erzem hogy vita lesz...
#2 vagyok
En anyukadra gondoltam hogy neki van rossh tapasztalatai a ferfiakkal :D nem veled
18 evesek vagytok. Mi lenne, ha inkabb elutaznatok egy hetvegere valahova, es berelnetek egy panzioban egy szobat? Vagy hetkoznap, akkor talan olcsobb, nem tudom. Egyik nap elutaztok, csoszogtok a kornyeken, ott alszotok, masnap delelott csaszkaltok megint, este hazautaztok.
Nagykoruak vagytok, nem kell szuloi engedely.
Hosszutavon pedig menekules (koltozes) otthonrol, mert ugy tunik, anyukad nem akarja tudomasul venni, hogy felnottel, es ha teheted, ne is legyel anyuci pici fia otveneves korodban is. Nagykoru vagy. Ahhoz nem igazan van jogod, hogy akarata ellenere odavigyel barkit is, de elkoltozni elkoltozhetsz.
Apukaddal nem tudsz beszelni errol? O is tiltana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!