Hogyan beszéljem meg anyukámmal, hogy iskolát akarok váltani?
Én azt mondtanam, hogy meg akarok halni.nem bírok tovabb ebbe a suliba jarni. erre a szülők felkapjak a fejüket.
arra hogy siman mondod neki, arra nem, mivel gondolja, hogy elmúlik.de ha ilyet mondasz, megijed.
én is szülő vagyok, nekem is mondta mar a lanyom, (szerelmi kapcs)és akkor teljesen kikészült. es amikor ezt mondta h nem akar tovabb élni, akkor kaptam fel a fejem, hogy itt tényleg probléma van.
Saját példám: én is azt hittem, utálnak. Általánosban is, gimiben is. Aztán gimiben 11. környékén megpróbáltam változtatni a viselkedésemen, próbáltam nyitni mások felé, és igyekeztem elhagyni az addigi bunkózós, beszólogatós, flegma stílust. Kb. azonnal 180 fokos fordulatot vett az osztálytársak viselkedése, elkezdtek emberszámba venni, haverkodtunk, már nem az ellenséget látták bennem, hanem a havert. És ez meg is maradt érettségiig.
Nagyobbik húgom 3 általános iskolába, és 2 gimnáziumba járt, mert mindenhonnan el akart jönni, mondván, hogy őt mindenhol utálják... Érdekes. Otthon állandóan bunkózott, elviselhetetlen, kiállhatatlan volt a stílusa. Mondtam, hogy így ne csodálkozzon, hogy mindenhol utálják. Persze a válasz, hogy ő a suliban teljesen máshogy viselkedik, mint otthon... Ja, persze.
Szóval szerintem első körben önmagadat vizsgáld felül, és a saját viselkedésedet.
30N
Próbáld meg elmondani a szüleidnek, hogy mi zavar. Fontos, hogy ne engedd nekik, hogy bemenjenek beszélni az osztálytársaiddal, mert akkor nagyon fognak utálni.
A szüleid biztos megfognak érteni.
Még nem késő valahova máshova beiratkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!