Hogyan beszéljem meg anyukámmal, hogy iskolát akarok váltani?
Figyelt kérdés
Nagyon nem bírom az osztálytársaimat,nem bírok ki másfél évet velük.Ők se szeretnek engem,egyfolytába kibeszélnek és szidnak,már gyomorideggel megyek el reggel.A "barátnőim" észre se veszik ha nem megyek reggel,volt hogy utolsó órán tünt fel,és ezt röhögve mesélik el.Ha átmennék a másikba sokkal több barátom lenne,vannak már onnan,akikben tényleg megbízhatok.Itt ahol most vagyok még órán figyelni se lehet,minden egyes órán üvöltöznek,van hogy emiatt kap mindenki egyest.Nagyon nem szeretek idejárni!De már tavaly előhoztam anyunak és nem engedte:(Mivel vehetném rá?2017. ápr. 13. 15:53
11/12 A kérdező kommentje:
Az osztályfönők nem fog abba mellém állni,hogy elmenjek az iskolából.Amúgysem érdekli az ilyen.
2017. ápr. 15. 23:32
12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm mindenkinek
2017. ápr. 15. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!