Meg lehet egy ilyet becsájtani a szüleimnek? Nem foglalkoztak a betegségemmel, még híresztelik is hogy gyagyás vagyok.
A nagyszüleimben megbízok, ők segítettek sokat nekem a suli alatt. Most sem fogadnak el segítséget csak, pénzt nem de a háztartásba bevásárolok főzök vagy mosok, kitakarítok. A szüleimet nem engedik be, nem is tartják velük a kapcsolatot. Csak anya nővérével ő rendes.
Apáék arra akarnak pénzt, hogy a gimi sokba került nekik, 5900 + 2700 volt a bérlet havonta meg mg amiket fizetni kellett és azt várták amint dolgozok a fizetésem oda adom. Törlesszem vissza azt amit rám költöttek.
Törlesszem vissza azt amit rám költöttek. Magyar szokás ez sajnos..
Férjemtől Anyucija várta el,mert a munka büdös volt neki mindig is.. Napot nem dolgozott csak mindig élősködött vkin,csak a saját férjét is kinyirta aposomat,agyon dolgoztatta kis cipőkért bizsukért piáért,Férjem megunta h 150 ezreket hazaadjon ugy h otthon se élt és fizeti a nagyzolást,mikor beszolt h vettesük e l a fattyam mert elviszi a pénzt elole,ugyan ezt kérte sogórnömtől is egyszerre lettünk terhesek,akkor férjem karon ragadta megmondta hol a helye kivágta a házunkbol h lába nem érte a földet,és azota nincs köztük kapcsolat testvére se beszél vele azota. Mi kijöttünk külföldre Az ilyen az érdek szülő aki a pelenkát is felszámolná..
# 17
Hagyd már ezt a magyarozást, annyira unalmas, hogy minden második kérdés alá bebüfögöd...
Ráadásul teljesen alaptalanul. De ha neked olyan jó ott külföldön, akkor minek jársz fel egy magyar oldalra?
Részvétem, kérdező!
Hogy megbocsájtasz-e, vagy nem, az a te habitusodon múlik.
Én biztos elküldtem volna őket melegebb éghajlatra, de nem nyaralni. Na meg innentől kezdve szóba se állnék velük, akkor sem, ha az utcán szembejönnének velem.
Minden esetre drukkolok a továbbiakhoz és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!