Volt, akinek kiskorában egyáltalán nem foglalkoztak az egészségével?
Ezért találták ki az iskolai szűréseket. Azokon azért részt vettél remélhetőleg.
Ha meg nem öltöztél fel rendesen télen, akkor igen, te tehettél róla, ha beteg lettél...
Nekem ilyesmi volt a helyzet.
Apám folyamatosan a fogaimmal alázott, az soha nem jutott eszükbe, hogy fogszabályzót kapjak mert az drága.
Kérdező,sajnos én olyat is ismerek,aki kb 18 éves koráig fogat sem mosott rendszeresen,csak mikor rájött,hogy azt minden nap 2-szer kellene.
A szülei nem tanították meg neki,ők a mai napig nem mosnak csak nagyon ritkán.
Az,hogy pl van iskolafogászat valamivel jobb,de oda is visszahívják a gyereket,és van,hogy nem megy vissza,mert otthonról tanulja azt a mentalitást,hogy nem kell ezzel foglalkozni.
Egy normális szülőnek magától kellene időnként elvinni a gyereket.
De más olyanról is hallottam,hogy valakinek szemüveg kellene,és mégsem lépnek az ügyben...
Engem se vittek vissza fogászatra.
Én is azt hittem gyerekként, hogy este nem kell fogat mosni, meg hogy ha csak megyünk valahova, ez volt.
Fogmosást nekem sem tanították, mostanra már az összes fogam lyukas volt szinte, tömni kellett nagyon sokat. Helyes fogmosást úgy egyáltalán kb 20 évesen tanultam meg.
Felnőttem úgy, hogy mindig kaptam fájdalomcsillapítót, ha éppen fájt a fejem, de mint 20+ évesen kiderült az orvosnál, migrénem van és volt, nem sima fejfájás. Szóval nem csak hiszti volt, hogy mennyire kínlódás volt egy-egy ilyen fejfájás... Haragszom ezek miatt, főleg a fogaim bántanak, nagyon sokba kerül, hogy egészséges legyen. Az, hogy szép is... Inkább azzal már nem is foglalkozom, majd ha lottót nyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!