17 éves lány vagyok. Velem soha nem foglalkoztak a
szüleim, gyermekkorom óta. Halmozottan hátrányos
helyzetű vagyok de senki nem tud róla és papírom sincs
róla. Mit tegyek hogy kapjak erről papírt?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 18:08
1/10 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg a halmozott hátrányosságod?
2016. nov. 22. 18:15
2/10 anonim válasza:
Igen,mitől vagy az?Privátban is leírhatod.
2016. nov. 22. 18:22
3/10 anonim válasza:
Ha valaki HHH-s, arra azért fel szoktak figyelni az iskolában például.
Egyébként a családsegítő szolgálathoz fordulhatsz ez ügyben, ott tájékoztatnak.
2016. nov. 22. 18:47
4/10 anonim válasza:
Menj el a pszichiátriára és jelentkezz be kivizsgálásra..tényleg hátrányos helyzetű vagy ha ezt meg kell kérdezned..
2016. nov. 22. 19:29
5/10 anonim válasza:
Ha bővebben leírnád a helyzetet, talán segítene valaki.
2016. nov. 22. 20:57
6/10 anonim válasza:
Kedves "Egy rejtett nevű felhasználó"!
Miért kell egyből így reagálni? és leminősíteni egy embert? 17 évesen honnan kellene tudja,hogy ebben a helyzetben kihez kell forduljon?!
Válaszoló: A 3H-nak meg vannak a "feltételei"!
Ha esetleg leírnád,hogy ez miben nyílvánul meg akkor lehet többen és jobban tudnánk segíteni! :)
Am ehhez ki kell egy nyomtatványt töltened amit egy gyermekvédelmi nyomtatvánnyal együtt be is adhatsz akár saját jogon is igényelheted! :) Mikor ezt beadtad az illetékes Önkormányzathoz(mert nálunk ott kell leadni)nálatok sajnos nem tudom... onnantól fogva rajtuk múlik,hogy meg adják e vagy sem!
De miért illene? már neharagudj! szerinted minden gyerek úgy születik,hogy tudja milyen ügyet hol kell elintéznie?! am is ez nem az ő dolga lenne hanem a szüleié! nem értelek,de egyáltalán nem!!
2016. nov. 23. 06:18
10/10 anonim válasza:
Sajnos az iskolában fő tárgyak címén azt tanítják, hogy hogyan kell szögfüggvényekkel méreteket számolni meg hogy Petőfi mit böfögött 170 éve s nem azt, hogy hogyan kell ma dolgokat intézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!