Miért akarnak elküldeni, ha eddig sem foglalkoztak velem? Miért hiszik, hogy ez csak az én hibám?
Történt egy kisebb szerencsétlenség és a szüleimnél ezzel betelt a pohár, szeptembertől átakarnak íratni valami szigorú vallásos suliba, ami messze van.
De nem értem, mit várnak. Sosem törődtek velem, az anyámmal semmiről nem tudtam beszélni, mert prűd és vallásos, apa pedig inkább csak este jön haza, elég, ha este 7-től 10-ig veszekszenek.
A jegyeimmel nincs gond, van 2 nyelvvizsgám (felső+közép), csak annyi a bajuk, hogy szeretek szórakozni, pénzt költeni és csinos vagyok, kihasználom ennek az előnyeit (nem prosti vagyok).
Jövőre érettségiznék, ők sem hihetik el, hogy majd az utolsó évben elmegyek egy szigorú suliba, a világ végére.
Úgy viselkednek, mintha csak miattam lett volna ilyen a kapcsolatunk, mintha ők mindent megtettek volna azért, hogy bízzak bennük.
Ez nem is vallási dolog, csupán az ego műve, amikor valaki (ez esetben a szülő) hibátlannak tartja magát. Én vallásos vagyok, mégsem ajánlom azt, hogy az utolsó évben változtass iskolát.
Hiba meg mindenkiben van, bennem is van dögivel. :)
De ők még csak nem is vallási bolondok... Vagyis jó, anya vallásos, de ennyiben merül ki a dolog, nem kell imádkoznunk, Bibliából olvasnunk, vagy bármi.
Szóval ezért nem is értem annyira ezt.
Nem csak a külső adottságaimat tudom felmutatni, de néhány embert nem azzal lehet megfogni, hogy hány nyelven tudok beszélni, vagy hogy mennyi költő művét tudom fejből. :)
Mi a baj azzal, ha valaki kihasználja, amije van? Ti se voltatok hibátlanok fiatalon. Komolyan nem értek itt néhány válaszolót.
Lehet, hogy ez csak fenyegetés. Engem is sokat fenyegettek ilyenekkel, mégse lett belőle semmi.
Elutaztam egy kis időre, de nem szóltam nekik előre. Vagyis szóltam, csak akkor már nem voltam itthon.
És lehet, hogy ezt nem azután kellett volna megtennem, hogy csókolóztam apa egyik ismerősével/barátjával.
De át kellett gondolnom pár dolgot és ahhoz el kellett innen mennem.
És talán még mindig haragszanak rám azért, mert a családi ebédből egy kisebb botrány lett amiatt, mert kiderült, hogy kavartam az unokatestvérem vőlegényével (már nem a vőlegénye).
Tudom, hogy nem vagyok egy szent, de pár hónap alatt fogok megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!