Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám "elküldeni" a...

Hogyan tudnám "elküldeni" a férjemet?

Figyelt kérdés

Mára megbeszélt egy sörözést az egyik közös barátunkkal.

Időközben a jelek szerint benyaltam egy vírust, úgyhogy békésen szörcsögök itthon és nézek ki a fejemből (valszeg influenza).

Ilyenkor nem igénylek ápolást, sőt, jobb, ha egyedül nézhetek tévét, alszom, stb.

Viszont ő nem akar menni a betegségem miatt. Hogyan vegyem rá, hogy menjen?

2012. márc. 8. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki, hogy szeretnél egy kicsit egyedül lenni, mert úgy jobban ki tudod magadat pihenni
2012. márc. 8. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen mond meg neki, hogy jobban érzed magad ilyenkor egyedül, ő nyugodtan menjen sörözni, legfeljebb ha rosszabbul érzed magad, majd felhívod.
2012. márc. 8. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Menj el vazze,mert utálom ha beteg vagyok és valaki itt liheg a nyakamba.Idegesít.

(én így szoktam elhajtani az enyémet)

2012. márc. 8. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Tök jó ez a kérdés. A múltkor valaki azért panaszkodott, hogy otthon van betegen és a férje magára hagyta, elment sörözni a haverokkal.

Hát igen, nekünk nőknek semmi nem jó :)

2012. márc. 8. 16:58
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Hát hallod,most sokan irigyek rád,hogy ilyen férjed van :D

Más könyörög,hogy nem menjen a férj sörözni...

2012. márc. 8. 17:17
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát, ilyenkor nem vagyok valami jó társaság.

Amikor volt egy műtétem és nem tudtam egyedül kikelni az ágyból segítség nélkül, akkor persze megkértem, hogy vegyen ki egy szabadnapot és segítsen, egyébként a WC-ig se jutottam volna el.

De most a rossz közérzeten meg az influenzával járó dolgokon kívül el tudom látni magam. Kommunkációt nem is igénylem, inkább csak nézek ki a fejemből, vagy valamit bambulok a tévében. Vagy elalszom :)

Egyébként fura, mert ő se szokta igényelni a túlzott babusgatást, ha beteg, maximum ha fekszik, én meg kint vagyok, akkor kikiabál, hogy befelé vegyek magamhoz egy bögre teát neki.

2012. márc. 8. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
A férjed, de nem tudja rólad, hogy "Ilyenkor nem igénylek ápolást, sőt, jobb, ha egyedül nézhetek tévét, alszom, stb. ". Ez érdekes. Lehet, hogy ideje lenne bemutatkoznod neki, és elmondanod, hogy a felesége ilyen, és bizony ezt szeretné.
2012. márc. 8. 19:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy egyedül jobban tudsz pihenni. Ilyenekkel ne gyere, hogy "miattam ne mondj le a szórakozásról" meg "ronda vagyok betegen", mert akkor csak még inkább maradni fog :)

16:58: Gratulálok, sikerült rájönni, hogy "a nők" nem egy homogén tömeg, hanem többmilliárd külön egyéniség...

2012. márc. 8. 22:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Kiderült, hogy fáradt volt bárhová is menni és egyszerűbb volt rám fogni, mint a tényleges kifogással előrukkolni :)

Mondtam, ha már itthon maradt, akkor ne érezze magát feleslegesnek, úgyhogy kaptam két liter limonádét (nem szeretek citromot facsarni).

Egyébként hol mondtam én, hogy "ronda vagyok betegen"? Valóban nem vagyok túl vonzó olyankor, de nem is érdekel, látott már rosszabb állapotban is.

Azért nem szeretem a társaságot betegen, mert nincs erőm/kedvem kommunikálni és kevésbé vagyok türelmes. Ezért a saját és mások érdekében jobb egyedül hagyni, úgyis nagyrészt alvással töltöm az időt.

2012. márc. 9. 08:14
 10/12 anonim ***** válasza:

"Kiderült, hogy fáradt volt bárhová is menni és egyszerűbb volt rám fogni, mint a tényleges kifogással előrukkolni :)"

Ismerős! :D

2012. márc. 9. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!