Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám "elküldeni" a...

Hogyan tudnám "elküldeni" a férjemet?

Figyelt kérdés

Mára megbeszélt egy sörözést az egyik közös barátunkkal.

Időközben a jelek szerint benyaltam egy vírust, úgyhogy békésen szörcsögök itthon és nézek ki a fejemből (valszeg influenza).

Ilyenkor nem igénylek ápolást, sőt, jobb, ha egyedül nézhetek tévét, alszom, stb.

Viszont ő nem akar menni a betegségem miatt. Hogyan vegyem rá, hogy menjen?

2012. márc. 8. 16:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs két külön szobátok, ahová te nyugodtan elvonulhatnál? Betegen ne is tévézz,majd a férfi nézi. Aludd ki magadat,és akkor jobb kedvvel együtt is nézhetitek 1 szobában.

Azért nagyon furcsák tudnak lenni a nők! Se ez, se az nem jó! Fizesd be 1 hétre Hévízre! Menni fog!

2012. nov. 1. 21:07
 12/12 A kérdező kommentje:

Hacsak nem olyan az állapotom, hogy gyakorlati segítségre szorulok, akkor valóban nem igénylek társaságot.

Egy átlagos légúti betegség esetén maximum a gyógyszertári túrával tud segíteni (hogy ne nekem kelljen lázasan leslattyognom).

Eddig két eset volt, amikor igényeltem a segítségét: műtét után, mert mozgásban átmenetileg korlátozott voltam (ágyban fel kellett ültetni, illetve a használhatatlan karjaim miatt minden erőkifejtést igénylő dolgot átvenni, még a kupakok lecsavarását is)

Illetve amikor vesegyulladásom volt. Reggel görccsel ébredtem, de olyan fájdalommal, hogy mozdulni se tudtam és rám nem jellemző módon sírtam, mint egy gyerek. Akkor a kórházba kellett bevinnie, mert 40,5 fokos lázam is volt és őrjöngtem a fájdalomtól.

Majd vér- és vizeletvizsgálatokra visszahordani. Akkor szabadságot is kivett, mert saját felelősségre hazajöttem. Az orvos mondta, hogy csakis felügyelet mellett, mert előfordulhat eszméletvesztés vagy életveszélyes állapot, legyen aki mentőt hív hozzám.

A vizsgálatokra való behordáson kívül nem volt sok dolga velem - bekészített 4-5 liter folyadékot az ágy mellé, én meg 20 órákat aludtam. Néha felébresztett, hogy alszom, vagy eszméletvesztésem van. Ha felébredtem, akkor megnyugodott és hagyott tovább aludni. 3-4 nap után már jobban voltam, lement a 40 fok körül stagnáló lázam, akkor már önellátó voltam.

Vérvételre csak azért kellett bevinnie, mert tűfóbiás vagyok és fennállt a szökés veszélye. (Ismer...)

2012. nov. 1. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!