Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindenki irigyli t&otild...

Miért mindenki irigyli tõlem a férjemet?

Figyelt kérdés

A saját lánytestvéreim is irigylik tõlem a férjemet. Nem beképzelés, sajnos ez a valóság!

A férjem mindenki elõtt jópofáskodik, viccel, dumál. Viszont csakis én ismerem, hogy a valóságban milyen.Eléggé agressziv tud lenni a beszédjében velem, csakis az lehet általában,amit ö akar, magának mindent megenged,még a flörtölést is mellettem. Ha szólok neki arrogánsan letagadja.

Mindenkit megvéd a háta mögött is, csak véletlenül se nekem legyen igazam. Soha senkinek nem panaszkodtam és azért azt hiszik, hogy én milyen jó házasságban élek.

Nagyon határozatlan tipus.

Bevallom õszintén elfáradtam ebben a házasságban, nagyon sokat sirok magamnak.

Ja és a lànytestvéreim is még lefele húznak elõtte. Az igazsàg én màr gyerekkoromban is el voltam nyomva, pontosan a lànytestvéreim miatt.Pedig nekik igazán lenne mit szégyelniük, de nekem tiszta erkölcsös az életem, és a végén az ismerõsök elõtt én szégyellem,amit tettek és õk mintha semmi sem történt volna.

2012. febr. 11. 18:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Add nekik, te jobban járnál.

Sokkal.

2012. febr. 11. 19:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek nagyon jó színészek. Már csak azért is, mert téged is jól meg tudott téveszteni az elején, különben nem álltál volna szóba vele. A férjed látta és mai napig is látja rajtad azt amit te is tudsz magadról, hogy egy elnyomható, határozatlan ember vagy. Ha tudod, érzed, hogy ebben a kapcsolatban nem vagy boldog, akkor lépned kellene. Gondolom ott van a "de", hogy te mondjuk szeretnél vele maradni, vagy nincs hova menned, vagy nincs jövedelmed, vagy bármi más. Csak az a biztos, hogy a férjed jó irányban biztos nem fog változni, sőt, egyre durvább lesz. Most még "csak" szóban agresszív, aztán majd a keze is eljár. Próbálj elvégezni valami iskolát, hogy legyen annyi pénzed, amiből új életet tudsz kezdeni nélküle. A nővéreid véleményével meg ne törődj, sosem álltak melletted, akkor meg ne legyen véleményük.
2012. febr. 11. 19:37
 3/13 A kérdező kommentje:

19:19

Ezt már én is sokszor mondtam, hogy akik irigylik tõlem szivesen átadom nekik.Ha véghez viszik azt az életet,amelyet én kibirtam mellette, akkor azt fogom mondani, hogy bravó!

2012. febr. 11. 19:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hány testvéred van? Középső vagy?
2012. febr. 11. 19:45
 5/13 A kérdező kommentje:

19:37

Tudod amit együtt felépitettünk arról nagyon nehéz lemondani, mert mindent magunktól teremtettünk meg, semmilyen segitséget nem kaptunk.

A keze nem hiszem, hogy eljárna, azért nem olyan agressziv, õ mindig arra hivatkozik, hogy stresszes, és én csak legyek türelemmel hozzá. En is stresszes vagyok, de tudom irányitani magamat, hogy nem máson vezetem le, hanem pl.sportban.

Abban viszont biztos vagyok, hogy nem csalt meg, mert annál gyávább.

2012. febr. 11. 19:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen középsõ vagyok.
2012. febr. 11. 19:49
 7/13 anonim ***** válasza:

ó de mennyire ugyanebben a helyzetben vagyok, annyi különbséggel, hogy az én rokonaim diszkrétebbek.

a párom velem is agresszív, mások előtt jópofi, az egész családom rá kíváncsi, engem meg sem hallgatnak! mindenben neki ad mindenki igazat, lánytesóm órákig leáll vele beszélgetni, mostohaanyám flörtöl vele, meg sorolhatnám és ha szóvá tenném, mindenki nekem esne, hogy még én vagyok a nem normális, hogy ezt állítom!

ó sorstársra találtam

én is sokat szenvedek nagyon

a családomhoz már nem akarom el sem vinni

2012. febr. 11. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok

szinte minden szava a kérdésnek, igaz rám

ha van kedves erről beszélni, írj privit

2012. febr. 11. 19:57
 9/13 anonim ***** válasza:
*kedved
2012. febr. 11. 19:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen utolsó igy van, a lánytestvéreim ilyen hülyeséget mondanak, hogy én hogyan tudtam elcsábitani a férjemet.Sajnos az a baj, hogy én nem tettem azért semmit sem, hogy belém szeressen, mert valóban harcolt értem. Olyankor azt szoktam nekik mondani, hogy talán azért választott engem, mert pontosan ilyen kellett neki, aki nagyon rendes nem mint ti.
2012. febr. 11. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!