Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindenki a...

Miért van az, hogy mindenki a szüleivel jön, hogy mindenbe beleszól?

Figyelt kérdés
Annyira hisztériáznak sokan, hogy így a szülők úgy a szülők csak a szülők a hibásak! Más ember összetenné a két kezét ha még élhetne az anyukája meg az apukája...lehet hogy még sokan nem gondolkoznak el rajta...de ba...us ők is emberek és ők is csak jót akarnak...majd egyszer mindenki megtudja milyen az ha valakinek nincs anyukája nincs apukája és még vissza sírja azt a pillanatot amikor ezeket leírta ide, hogy bárcsak veszekednénk...
2012. febr. 7. 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. De nem az a megoldás, hogy azzal vagdalkozunk, hogy másnak már nincs, úgyhogy örülj, hogy életben van.
2012. febr. 7. 08:05
 2/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, lemaradt: én örülök annak, hogy édesapám él, mégis mocskosul fáj, hogy kicsi korom óta hülye viccekkel aláz meg ott, ahol tud. Önbizalmam nulla, barátaim nincsenek, folyton az az érzésem volt a suliban, hogy biztos rólam beszélnek, a kicsi melleimről, a lapát füleimről és a nagy krumli orromról.
2012. febr. 7. 08:07
 3/11 anonim ***** válasza:
41%

Én ilyen szempontból szerencsés vagyok, apukám viszonylag engedékeny, mehetek ahova szeretnék, bulizni, szórakozni, csavarogni, amíg nem iszok sokat és nem veszélyeztetem a testi épségem. Egy kitétel van: legyen velem fiú (vagy társaság), és tudja hol vagyok, kivel, meddig, mikorra érek haza, stb. Viszont előtte a poklot éltem át, mert folyamatosan megalázott. Most kezd javulgatni a kapcsolatom vele. Viszont amikor ment a lelki terror, akkor a pokolba kívántam őt. Akkor kapott észbe, mikor a barátnőm hatására pszichiátriára mentem az öngyilkossági kísérleteim miatt. :(

Anyukám nem él. De bármit megtennék, hogy legalább egy fél órára láthassam. 3 éves voltam, mikor meghalt.

16/l

2012. febr. 7. 08:24
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Ember! Élj együtt a szüleiddel 20 évnél túl és megtudod miről beszélnek itt mások! Őszinte részvétem, ha a tieid már nem élnek.
2012. febr. 7. 08:30
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Teljesen igazad van. Szerintem az a baj, hogy a mai tizen- és huszonéves generáció abban nőtt fel, hogy minden körülöttük forog, jogaik vannak, de nincsenek kötelességeik és ha netalán valamilyen korlátba ütköznek akkor jön a nyavalygás. Ide meg kiírják a kérdéseket, hogy miért ilyen szörnyű az anyám, a többi hasonszőrű meg ráerősít, hogy tényleg milyen bukó, minek szól bele dolgokba (persze ennél sokkal trágárabban kifejezve).

Időnként reménykedek, hogy nem minden tizenéves gondolkozik ilyen buta módon, mint az ide válaszolgatók jelentős része.

(És most hajrá! Pontozzatok le, akiknek a tyúkszemére léptem:))))

2012. febr. 7. 08:38
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

Figyelj, te is épp azt teszed, amit az általad leszóltak: egyedüli üdvözítő igazságként nyilatkoztatod ki a véleményed.

Ennyi erővel ne egyél soha semmit, mert Etiópiában épp éheznek...

2012. febr. 7. 08:54
 7/11 A kérdező kommentje:
Én már megéltem jó pár dolgot, de régen nem ilyenek voltak a gyerekek...azt csinálták amit a szülő mondott. Nem az hogy menjen az anyám a pi-be... a mai fiatalok ennyit tudnak kinyílvánítani...múltkor vtam az egyik bevásárlóközpontban két kis csaj beszélgetett az egyik elkezdte mondani így az anyám úgy az anyám a másik megszólal menjen minden szülő vissza a k...anyukájába...hát ha ez nektek normális dolog akkor gratulálok m.kinek...
2012. febr. 7. 08:58
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Tinik,lázadnak,minden tini ilyen,ezen nem érdemes felháborodni.A személyiségfejlődés része.
2012. febr. 7. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
A teljesen lepontozott utolsó előttihez csatlakozom. Az meg, hogy lázadnak, oké, mindig is így volt, de pl. hogy elküldi az anyját....ba, azért ez erős túlzás. ÚGy vágnám szájon. Az a baj, hogy csak azt tudják, hogy jogaik vannak, a kötelességeikről fingjuk sincs.
2012. febr. 7. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Azaz bocs, 8-38-hoz csatlakozom, elnéztem.
2012. febr. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!