végzős barátnőmmel szoktunk találkozni szombaton ,mivel én már egyetemista vagyok kb csak ilyenkor jó, meg néha ott alszom (nehéz össze egyeztetni).Szombaton szülei diolgoznak 7 ig meg testvérei barátnő/barátnál vannak, dwe amióta kettesben lehetnénk hazaállít 3-4 kor vagy az apja vagy az anyja és ezt már sokszorra csinálják és különösebbo ok nélkül nyilván szeretkezni is akarnánk mivel máskor nincs rá idő de így egyszerűen nem megy és nem csak most máskor is szoktak szabotálni, sőt volt olyan alkalom hogy egy napig elutazhattunk volna nyáron, és azzal az indokkal győztek meg, hogy ne tegyük, hogy pakolni kell segítenem , nyilván nem kellet, vagyis egy asztalt odébb rakattak velem és ennyi volt .Ém direkt próbálok kedves lenni adok ajándékot név-szülinapra mert itthon anyós apóst mindenki gyűlöli nővéremtől kezdve nagymamámig és én direkt próbálok jó viszonyt kialakítani. Rendben hogy az ő lakásuk de akkor küldjenek el ne simliskedjenek , én tényleg tisztelettudó vagyok de volt arra példa hogy hátam mögött le senkiháziztak ,meg részegen apja ki akarta próbálni hogy I pad om jó -e billegő asztal alá, Tudom az lenne a megoldás hogy amint elvégzi iskolát költözünk el de nem szeretnék fájdalmat okozni nekik , próbálnám jó viszonyt megtartani
Hát ezzel azért ne állj szerintem apósod elé, hogy ne jöjjön már haza ,mert szeretkezni akarsz a lányával!:)
Nem tudtok nálatok találkozni?? Aludj nála szombatonként és időzítsétek estére a hancúrozást!
2012. jan. 18. 17:11
3/11 anonim válasza:
Elég nehéz a jó viszonyt megtartani, ha a hátad mögött le senkiháziznak. Akkor igazából képmutatás az egész jó pofiság,nem?? Nem akartam durvának tűnni. Sajnos az én szüleim ezt teszik előttem, barátom háta mögött,p edig ő is kedveskedik szüleimnek. Mindig találnak kifogást ellene. Elfelejtik,hogy ők sem tökéletesek. Próbáljatok máshol találkozni a barátnőddel,ezt a szüleivel nem tudom,hogy tudnád megbeszélni. Lehet,hogy pont azt akarják elkerülni - ugye meggyőztek,hogy ne menjetek el kirándulni nyáron -,hogy szeretkezhessetek.
21/L
2012. jan. 18. 17:13
4/11 anonim válasza:
17:11 Akkor lehet minden 5 percben benyitnának valamiért... :D
2012. jan. 18. 17:14
5/11 anonim válasza:
Lehet direkt csinálják nem tudom.
De ha szombaton is dolgoznak nem veheted tőlük zokon, hogy hazajönnek a saját házukba. Az ő házuk hagy jöjjenek már meg nyomorultak a munka után.
Másrészt lehet szemétkednek, de a párod végzős jövőre mindenképp tovább tanul, így a probléma hosszútávon megoldott.
Nekem az jött le, hogy a te családod meg milyen jó fej, akkor menjetek oda.
2012. jan. 18. 17:15
6/11 anonim válasza:
I PAD-ot billegő asztal alá?? naneee :) Ez durva Ez kb ennek a szintjén van :D : [link]
2012. jan. 18. 17:26
7/11 anonim válasza:
ha néha ott alszol akkor oldjátok meg éjszaka csak nagyon csendben
elmehetnétek néha valahová ha van kocsi akkor egy eldugott kis helyre oda úgy se mennének utánatok, vagy kivesztek egy szobát és azt mondjátok sétálgatni mentek
2012. jan. 18. 17:27
8/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet mert betegeskedő Nagynéném otthon lakik meg még 3 kisebb testvérem van (egy nagyobb) de nem az hanem úgy jönnek haza munka után hogy direkt egy két órával elöbb megy valamelyik pedig mondták nekem is milliosszor hogy ők inkább éjszaka dolgoznak de előbb be nem mennek
2012. jan. 18. 17:35
9/11 A kérdező kommentje:
Jó de ittas volt, nincs kocsi sajna se jogsim egyetemre kell a pénz így is támogat vagy egész család meg oslgozom ezért nincs idő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!