Miért mindenki irigyli tõlem a férjemet?
A saját lánytestvéreim is irigylik tõlem a férjemet. Nem beképzelés, sajnos ez a valóság!
A férjem mindenki elõtt jópofáskodik, viccel, dumál. Viszont csakis én ismerem, hogy a valóságban milyen.Eléggé agressziv tud lenni a beszédjében velem, csakis az lehet általában,amit ö akar, magának mindent megenged,még a flörtölést is mellettem. Ha szólok neki arrogánsan letagadja.
Mindenkit megvéd a háta mögött is, csak véletlenül se nekem legyen igazam. Soha senkinek nem panaszkodtam és azért azt hiszik, hogy én milyen jó házasságban élek.
Nagyon határozatlan tipus.
Bevallom õszintén elfáradtam ebben a házasságban, nagyon sokat sirok magamnak.
Ja és a lànytestvéreim is még lefele húznak elõtte. Az igazsàg én màr gyerekkoromban is el voltam nyomva, pontosan a lànytestvéreim miatt.Pedig nekik igazán lenne mit szégyelniük, de nekem tiszta erkölcsös az életem, és a végén az ismerõsök elõtt én szégyellem,amit tettek és õk mintha semmi sem történt volna.
Áldozattípus vagy.
Nem mersz lépni, mert "ennél jobbat nem találsz".
Pedig tele van a világ normális pasikkal.
Utolsó igazad van, valóban áldozattipus vagyok!
Ezért fáradtam el, és sokszor azt mondom legyen,aminek lennie kell.
Csak egy baj van, hogy mégis én vagyok az, aki a férjét mindig megsajnálja. Hihetetlen nõ vagyok.
Na és a lánytestvéreimet is mindig megsajnállom, pedig engem nem igazán sajnál senki sem.
Keress egy jó pszihológust, és tűnj el a számodra ártalmas közegből. A tesóidra éppen elég akkor vigyorogni, amikor valami nagy családi hacacáré van!
Kezd új életet tőlük messze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!