Miért akarnak elküldeni, ha eddig sem foglalkoztak velem? Miért hiszik, hogy ez csak az én hibám?
Történt egy kisebb szerencsétlenség és a szüleimnél ezzel betelt a pohár, szeptembertől átakarnak íratni valami szigorú vallásos suliba, ami messze van.
De nem értem, mit várnak. Sosem törődtek velem, az anyámmal semmiről nem tudtam beszélni, mert prűd és vallásos, apa pedig inkább csak este jön haza, elég, ha este 7-től 10-ig veszekszenek.
A jegyeimmel nincs gond, van 2 nyelvvizsgám (felső+közép), csak annyi a bajuk, hogy szeretek szórakozni, pénzt költeni és csinos vagyok, kihasználom ennek az előnyeit (nem prosti vagyok).
Jövőre érettségiznék, ők sem hihetik el, hogy majd az utolsó évben elmegyek egy szigorú suliba, a világ végére.
Úgy viselkednek, mintha csak miattam lett volna ilyen a kapcsolatunk, mintha ők mindent megtettek volna azért, hogy bízzak bennük.
"szeretek szórakozni, pénzt költeni és csinos vagyok, kihasználom ennek az előnyeit"
"Elutaztam egy kis időre, de nem szóltam nekik előre."
"csókolóztam apa egyik ismerősével/barátjával"
"kavartam az unokatestvérem vőlegényével"
És áruld el, ez mind kinek a hibája? A szüleidé?
Ócska reebanc vagy, egy akkora apai szájonvágást érdemelnél, hogy a fal adja a másikat. Tényleg nem szégyelled magad? De tudod, az élet szépen visszaadja. Majd fogsz te nagyokat nézni, amikor a vőlegényed elcsábítja egy ugyanolyan reebanc, mint te....
Szégyellném magam a helyedben erősen, és inkább erősen meghúznám magam, azon gondolkodva, hány embernek okoztam fájdalmat, keserűséget, és hogy tudnám jóvátenni.
Ja, ha mindig elölről kezded a számolást, akkor tényleg csak egy.
Ezzel a módszerrel, nem is kell egy évig lenned az új iskolában. Csak "egy kisebb" ideig: egy napig. Csak ott is, minden nap, kezd elölről a napok számolását!
Amúgy nem túl színvonalas a kitalációd. Sose leszel egy Nora Roberts.
Jó, nevezzetek ribinek, nem érdekel.
Attól, mert keresem az Igazit, vagy jól érzem magam valakivel, nem leszek kevesebb senkinél.
Utolsó, te miről hadoválsz itt?
Ez nagyon jó! xD
Félre ne érts, én nem ítéllek el, mindenki azt csinál amit akar. Ha te így jól érzed magad, csináld a balhét. Csak aztán ne csodálkozz, ha r.bancnak tartanak. =D Legalább bocsánatot kértél unokatesódtól? Az meg hogy nem tudsz megváltozni hülyeség, te nem AKARSZ megváltozni, mert jól érzed így magad. Csak mondom, ez esetbe ugyan ilyen bátran vállald a következményeket is.
Keresed az igazit? Az unokatestvéred vőlegényében például?
Te tényleg ennyire gátlástalan vagy?
Nem nagyon érdekel, hogy az emberek mit gondolnak rólam. Már megtanultam, hogy bármit teszek, bárhogy viselkedek, mindig lesznek olyanok, akik nem szeretnek, hibát találnak bennem.
Az unokatestvérem vőlegényével csak szórakoztunk picit, nem gondolt egyikünk sem komoly dologra, egyszerűen csak jól éreztük magunkat. Nem egyedül én vagyok a hibás, neki volt menyasszonya, én szingli voltam.
A te részedről egyedül te vagy a hibás, gondolom, senki sem kényszerített fegyverrel. Bele tudsz nézni az unokatestvéred szemébe?
Még egyszer: te tényleg ennyire gátlástalan vagy, hogy az se érdekel, ha a rokonod, az a lényeg, hogy TE jól érezd magad?
Tudod, hogy az ilyet az élet kamatostul adja vissza?
Mert veletek még sosem volt olyan, hogy egy-egy buli alkalmával,vagy csak úgy, ha kettesben voltatok valakivel, aki jól néz ki és vonzódtok egymáshoz, kicsit szórakoztatok, kavartatok?
Igen, tudom, hogy követtem el hibákat, de nem kell úgy viselkedni, mintha körözött bűnöző lennék.
Kérdező, akiről tudom, hogy az unokatestvérem vőlegénye, azzal NEM bonyolódom semmibe!
Ez neked nem volt eddig egyértelmű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!