Miért akarnak elküldeni, ha eddig sem foglalkoztak velem? Miért hiszik, hogy ez csak az én hibám?
Történt egy kisebb szerencsétlenség és a szüleimnél ezzel betelt a pohár, szeptembertől átakarnak íratni valami szigorú vallásos suliba, ami messze van.
De nem értem, mit várnak. Sosem törődtek velem, az anyámmal semmiről nem tudtam beszélni, mert prűd és vallásos, apa pedig inkább csak este jön haza, elég, ha este 7-től 10-ig veszekszenek.
A jegyeimmel nincs gond, van 2 nyelvvizsgám (felső+közép), csak annyi a bajuk, hogy szeretek szórakozni, pénzt költeni és csinos vagyok, kihasználom ennek az előnyeit (nem prosti vagyok).
Jövőre érettségiznék, ők sem hihetik el, hogy majd az utolsó évben elmegyek egy szigorú suliba, a világ végére.
Úgy viselkednek, mintha csak miattam lett volna ilyen a kapcsolatunk, mintha ők mindent megtettek volna azért, hogy bízzak bennük.
Szerintem dicsekedni próbál, de ez nagyon gáz, nagyon ciki, olcsó reebanc jön le belőle.
Csak akkor érti meg, hogy milyen undorítóan viselkedett, amikor a vőlegénye szórakozik egy diáklánnyal. És persze ők nem akartak semmit, csak szórakozni. Majd akkor érti meg, és talán akkor bocsánatot fog kérni mindenért.
Azért ne felejtsük el, hogy a kérdező mit kompenzál ezzel a szabados viselkedéssel. Mégpedig azt, hogy otthon sohasem kapott igazi szeretetet, nem tudja, hogyan kell szeretni! Nem mondom, hogy helyesen cselekedett, de tényleg nem egyedül az ő hibája. A múlton nem lehet változtatni, legfeljebb csámcsogni rajta.
A jövő viszont megváltoztatható. Ez viszont innentől rajtad múlik. Még ha más is hibás azért, hogy ide lyukadtál ki, fejezd be mások okolását és vedd a saját kezedbe életed alakítását. Tartsd meg a szabadságodat (nem a szabadosságodat), tanuld meg, mi az a szeretet és végezz kreatív, alkotó, teremtő tevékenységet. Ha így teszel, garantált a szeretetteli, boldog élet.
Na most te "gyonyoru", "okos" lany... nezz bele abba a tukorbe, ahol csakis az egyetlen imadott embert lathatod vagyis magadat es kopd szembe.
Ha nekem hozzad hasonlo gyermekem lenne eskuszom elsullyednek szegyenembe.
Egy egoista, onzo, buta, naiv kis ribizli vagy. Sz*r eleted lesz, ha igy folytatod. Mondjuk mar most is az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!