Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek változtatnom kéne...

Szerintetek változtatnom kéne ezen?

Figyelt kérdés

Huszonéves vagyok már . És szüleimmel élek, nem dolgozok. Nem tudtam elindulni az életben. Dolgoztam betanitott munkákon, szinte már amit lehet kiprobáltam,de rengetek helyre nem vettek fel dolgozni, végzettség hiányában. Amit mindig is szerettem volna tanulni az a fotozás, kamerázás, operatőr képzések. Sajnos ez 500 ezer forintba kerülnek félévente. És szuleimnek arra sincs pénze hogy jogsit letegyek.

Soha nem volt nekik, régen sem támigattak. Amikor 12es voltam, nem fizették ki a szalagavatomat, a ballagásomat, nem mentem el, ezért a tanár megbuktatott engem.

Szüleimet ez sem érdekelte.

Egyszeruen anyagilag és lelkileg soha nem részesultem támigatásban ,hogy jussak vmire az életben.

És igy nem tudok elindulni, mindig abba a csapdába esek, pl. Tegnap voltam rakodoként egy költöztetö cégnél, és azt mondta a vállalkozo, hát te ezt nem tudod csinálni, ne gyere többet. Elsö nap után kirugott mert nem tudtam gurtnizni.

Nem mutatta meg hogy hogy kell. Tehát nincs munkám, szuleim nem segitenek, kapcsolataim nincs.

Jelenleg itthon vagyok, és probálom magamat elnditani az életben de nem sok sikerrel.

Ki hogy van ezzel? Ki hogy kezdte? Szuleim amugy ruhára seü adnak pénzr, semmire.

Férfi vagyok,nincsenek nagy igényeim,de az hogy legalább a jogsit kifizessék és pl azzal dolgoznék,vagy egy targoncás jogsit, de semmi.

Képtelen vagyok ezen változtatni

2018. szept. 28. 18:08
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
* aki hagyja magát. Gondolom látják rajtad, hogy hiába segítenének, akkor is xarnál bele az egészbe.
2018. szept. 29. 09:35
 52/63 anonim ***** válasza:
100%

Ha a mekit nem bírtad, akkor a targonca jogsi neked csak pénzkidobás lenne. Ismerek pár targoncást, iszonyat pörgés van náluk, és ugye elég balesetveszélyes meló, nagyon észnél kell lenni.

Nem kell picsogni, el kell menni gyárba, pénzt gyűjteni. Máshogy nem lesz semmid, csak ha megdolgozol érte.

Még valami. Vannak olyan cégek, akik akár fizetnek is bizonyos tanfolyamokat a dolgozóknak, ha azok már bizonyítottak, hogy érdemesek rá.

Vagy pl a BKV is ad jogsit. A MÁVhoz nehéz bekerülni, már az alkalmasságin elbuknál.

2018. szept. 29. 09:36
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a 48-as vasutas vagyok, elb*sztad a kamut, ugyanis a MÁV-hoz szinte mindenkit felvesznek mozdonyvezetőnek, csak azt nem, aki idióta, ugyanis marha nagy a létszámhiány. De ha nincs elég IQ-d hozzá, az nem az ő hibájuk.
2018. szept. 29. 09:37
 54/63 anonim ***** válasza:
24%

Dunántúlon lakok. Ide NE gyere, senkinek sem tenne jót egy ilyen éleképtelen ember. Itt se birnád a gyárakba a munkát, csak menne arinya amiért lehet egy ketten szájba vágnának. Ha már a szüleid nem tették és ilyen kis k.cs.göt csináltak.

Menj hímk.rvának

2018. szept. 29. 12:10
 55/63 anonim ***** válasza:
18%

Én kiállok a kérdező mellett. Gondolom itt akik szidják egysem volt abban a helyzetbem hogy 18 éves korukra 0 ft-al 0 tudással,0 támogatással ,0 zsebpénzzel kell boldogulni , mert az lehetetlen.

Én havi 160 ezret keresek, ami nagyon kevés de ilyen munkakörben is ahol dolgozok vagy 50-en jelentkeztek.

Én azokat ez embereket utálom, akik nem a saját erejükböl lettek azok akik, ez még elviselhető,de aztán az ilyen emberek aláznak meg szegény, rossz családi háttérrel rendelkező embereket.

Tipikus zsi..ság . Szidni a másikat , meg egymást könnyű de kiállni egymás mellett,segiteni ember társainkon azt már nem. Ez a probléma a mai emberiséggel.

Szerencsétlen kérdezőnek sem segit senki, nyilván nem azért irja ki 100-szor a kérdést,mert lusta lenne,hanem azért mert nem veszik fel dolgozni a kö..ög multicégek. Mert amit egy érettségizett ember eltudna végezni,mostmár azokat diplomások végzik el. Nincsen diploma? No problem, nem vagy felvéve melozni.

Tehát a munkakerülő és a munkaakarás között nagyon nagy különbség van.

Gyárakba 4 muszakba mehet, de onnan sohasem fog elörébb jutni. Nem fog feljebb lépni a ranglétán, mert a multik nem ilyenek.

Egy jobb állásért nem csak tanulni kell, meg kell szenvedni, versenyezni a többi pályázóval, sok esetben kicsi az esély, pláne hogyha nincs hátszél.

Nekem a szakmám logisztikus, de soha nem dolgoztam benne.

Mert elvárták hogy tapasztalatom legyen, miközben tapasztalatot csak munkával lehet szerezni.

Most meg raktáros vagyok havi 160 ezerért,ha nem lenne logisztikai végzettségem nem vettek volna fel ide sem.

Szoval kérdező én teljesen megértelek, probálj meg valahogy nappali okjra menni,és találj ki valamit a korodra ha mér elmultál 25 tagadd le vagy nem tudom.

Végezz el egy 2-éves képzést pl. Hegesztő az most nagyon megy, addig meg a szuleidet sz..rd le,amig tanulsz.

2018. szept. 29. 14:11
 56/63 anonim ***** válasza:
100%

"Tipikus zsi..ság . Szidni a másikat , meg egymást könnyű de kiállni egymás mellett,segiteni ember társainkon azt már nem. Ez a probléma a mai emberiséggel."

Csomó ötletet, tanácsot írtunk neki, nemcsak ez alatt a kérdés alatt, hanem régebbi kérdései alatt is. Egyik se volt jó. Mindegyikben talált valami kivetnivalót. Szóval a hiba nem a mi készülékünkben van.

2018. szept. 29. 14:27
 57/63 anonim ***** válasza:
20%

És azt nem gondoljátok hogy ugy csinálta ahogy leirtátok neki,mégse jut semmire?

Ez nem igy müködik hogy fogja magát a kérdező, meg más ember és hétfön besétál a gyárba és megy dolgozni. Ez mindezt tesztek, munkakör, interju elözi meg.

És ha valaki valamin nem felel meg akkor annyi.. Nem érdekli a cégek,nem fogják megsajnálni az embereket hogyha valakit nem vesznek fel dolgozni.

Ez nem úgy megy: "Hé Pista gyere már hétfön megyunk dolgozni az Audi gyárba, jozsikám és mit fogunk ott dolgozni? Hát azt ahova felvesznek. Mégis hova? Hol kell jelentkezni. Másnap besétálnak a gyárba a biztonsági őr leszolitja öket. Hova mennek uraim? Pista: hát gyárba, melozni Uraim nem jöhetnek amig nem mondják mwg melyik cégtöl jöttek, milyen pzicioba.

2018. szept. 29. 14:42
 58/63 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem a kérdező hibája, hogy egy tetves érettségit nem tudott letenni? Dehogy is nem! Mindenért másokat hibáztat, de az már derogált neki, hogy anno tanuljon, vagy most dolgozzon. Semmilyen munka nem megfelelő neki, ha fel is vették valahova, akkor hamar odébb állt, mert az neki nem tetszik. Közben a szüleit szídja, holott most is eltartják. Az ilyen ember menthetetlen. Lusta, aki azt hiszi majd 0 végzettséggel, 0 kitartással talál olyan melót, ahol fél millát hozzávágnak a két szép szeméért. Nincsenek olyan sokan azok, akiket a szülők valóban tudtak anno támogatni, csak ők mindig reflektorfénybe vannak állítva. Én sem kaptam több 10 millás lakást, nincs jogsim sem, de itt vagyok 31 évesen,van érettségim, elvégeztem az OKJ ápoló szakot, és 10 éve folyamatosan van mindig munkám. Még soha életemben nem jártam a munkanélküliben, mert egyetlen napot nem voltam munka nélkül, mióta befejeztem 2008-ban a sulit. Minden akarat és hozzáállás kérdése.
2018. szept. 29. 14:45
 59/63 anonim ***** válasza:
50%

Légyszi, akkor tanuld meg azt is, és ne felejtsd el, hogy a "rengetek"-et rengetegnek írjuk. Nagyon bántja a szemem.

(csak azért nem húzza alá a helyesírás-ellenőrző a rengeteket, mert a renget igének ez az alakja egyes szám első személyben)

2018. szept. 29. 14:47
 60/63 anonim ***** válasza:
64%
Csináltál plusz felhasználó fiókot segítségnek?
2018. szept. 29. 14:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!