Szerintetek változtatnom kéne ezen?
Huszonéves vagyok már . És szüleimmel élek, nem dolgozok. Nem tudtam elindulni az életben. Dolgoztam betanitott munkákon, szinte már amit lehet kiprobáltam,de rengetek helyre nem vettek fel dolgozni, végzettség hiányában. Amit mindig is szerettem volna tanulni az a fotozás, kamerázás, operatőr képzések. Sajnos ez 500 ezer forintba kerülnek félévente. És szuleimnek arra sincs pénze hogy jogsit letegyek.
Soha nem volt nekik, régen sem támigattak. Amikor 12es voltam, nem fizették ki a szalagavatomat, a ballagásomat, nem mentem el, ezért a tanár megbuktatott engem.
Szüleimet ez sem érdekelte.
Egyszeruen anyagilag és lelkileg soha nem részesultem támigatásban ,hogy jussak vmire az életben.
És igy nem tudok elindulni, mindig abba a csapdába esek, pl. Tegnap voltam rakodoként egy költöztetö cégnél, és azt mondta a vállalkozo, hát te ezt nem tudod csinálni, ne gyere többet. Elsö nap után kirugott mert nem tudtam gurtnizni.
Nem mutatta meg hogy hogy kell. Tehát nincs munkám, szuleim nem segitenek, kapcsolataim nincs.
Jelenleg itthon vagyok, és probálom magamat elnditani az életben de nem sok sikerrel.
Ki hogy van ezzel? Ki hogy kezdte? Szuleim amugy ruhára seü adnak pénzr, semmire.
Férfi vagyok,nincsenek nagy igényeim,de az hogy legalább a jogsit kifizessék és pl azzal dolgoznék,vagy egy targoncás jogsit, de semmi.
Képtelen vagyok ezen változtatni
Ebben a kapitalist világban minden fiatal életképtelen aki nem részesul támogatásban nem csak én. Csak ök nem irnak ki kérdést a gyakorira.Van egy ismerösöm 27 éves szulei vettek neki egy 40 millios lakást, petsze hogy aztán eltudott költözni.
És,aki nwm kap lakást? ,az fizessen drága albérletet, amire nem lesz pénz.
Én nem életképtelen vagyok,hanem elindulni nem tudok az életben mert mindenhez pénz,pénz, pénz kell még a levegövételhez is.
Igen és amikor dolgoztam a mekiben , és kassza sornál voltam rwngetek mindent elbaatam. Roha..t nehéz a felfogásom, többször kell nekem valamit megmutatni, elmagyarázni hogy megértsem, viszont soha nem felejtek amit már egyszer megtanultam, Preciz vagyok.
Viszont, mekiben nem tanulhattam meg, egyböl a mélyviz, nem tudtam? Ki..rigtak,van más helyettem. De nem kirugtak hanwm én léptem ki, nert ordibáltak velem. Ez nem jo az nem jo, ezr csináld azt csináld, mivel nwm tudom csinálni, nondtam is, mutassák meg, stb. Persze hogy béna voltam
Százalékoltasd le magad, Én daganattal a fejemben dolgozom,te nem akarsz dolgozni,ennyi Szüleidet sajnálom,mert eltarthatnak,és igen volt már kérdésed ott is a szüleiden nyávogtál h fizessék már ki a targoncás tanfolyamot,minek,munkáltató rád és levágja h nem akarsz dolgozni sehol semmiben.. De hát sajnos szüleid maguknak csinálták,már rég kitettelek volna akkor talán kerestél volna kifogás helyett munkát is.
58N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!