Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért utálja, ha...

Anyukám miért utálja, ha foglalkozom a külsőmmel?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Mint mindenki más a korosztályomban én is szeretek odafigyelni arra, hogy hogy nézek ki. Egyáltalán nem hordok sok sminket (mindennapokra korrektor, szempillaspirál, alkalmakra tusvonal, esetleg kiemelem a szemöldökömet), de az anyám majdnem minden nap megszól, hogy jaj miért festem ki magamat jézusom milyen hülye vagyok stb. Szeretek odafigyelni az öltözködésemre is, ami egyébként inkább a sportos kategóriába esik, mintsem hogy k*rvás lenne, de ha már felveszek egy feszülős nadrágot lecsesz, hogy miért mutogatom magam. Ő egyáltalán nem használ sminek és nem igazán ad magára. Csak tűrjem tovább a beszólásokat? Nem szokás inkább megbeszélni az ilyesmit, meg tippeket cserélni anya és lánya között? Szerintetek ez normális?
2018. szept. 27. 17:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Joga van mindenkinek úgy kinéznie, ahogyan akar. Senkinek nincsen köze hozzá. Se a szülőknek, se a barátoknak, ismeretleneknek meg főleg.
2018. szept. 28. 19:34
 22/24 anonim ***** válasza:
66%
Azért mert nő,és a nők potenciális ellenfelet látnak a lányukban is,a saját apjuk miatt is féltékenyek.
2018. szept. 28. 19:46
 23/24 anonim ***** válasza:
64%
Lehet egy tippem? Nincs veletek apukâd, ő azóta nem pasizik. Ìgy van? Mert ha igy akkor azert nem akarja a sminket stb mert nem akarja hogy jol nezz ki. Nehogy rad nezzen egy fiu. Mert beteg gondolkodasaban az osszes fiu/ferfi szemèt. Ès "megóvàsod okàn" akarja, hogy sose legyen hozzàjuk közöd.
2018. szept. 28. 22:03
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia! Nálam ugyanez a helyzet, bár én napi szinten használok alapozót. Anya csomószor beszól, de próbálom ignorálni. Én azért sminkelek , mert nekem így jó.

Ui.a többi válaszolónak : Szerintem ha visszafogott a smink akkor nincs vele baj, tartsuk tiszteletben egymás döntését.

2018. szept. 29. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!