Anyukám miért utálja, ha foglalkozom a külsőmmel?
"Egyáltalán nem hordok sok sminket (mindennapokra korrektor, szempillaspirál"
Nem tűnik fel, hogy egy mondaton belül ellent mondasz önmagadnak?
Amúgy azért zavarja, mert mint írtad, ő nem ad magára és szerinte ez lenne a normális, r1bancosnak tartja azokat, akik többet foglalkoznak magukkal, mint ő. Van amúgy egy ilyen ismerősöm, csak ő 20 éves és ugyanígy egyáltalán nem sminkel (amivel még nem is lenne baj), képes pl. iskolába több napos zsíros hajjal és rongyos, szakadt mackónadrágban járni, stb. És mindenkit qrvának tart, aki mondjuk vasalja legalább néhanapján a haját, vagy, ne adj isten, nem rokonokól elöröklött, régi, szakadt ruhákban jár, hanem plázában (is) vásárol és ha minimális szinten is, de foglalkozik azzal, milyen szabású, színű ruhadarabok illenek hozzá..
Szerintem az ilyenekből lesznek idősebb korukra az anyukád féle nők.
Szerintem anyukád irigy...
Azokat a kommentelőket nem értem akik azt mondják,hogy ellentmondasz önmagadnak,mert a korrektor és a szempillaspirál nem egyezik a kevés sminkkel.
Előfordulhat hogy esetleg vannak bőrhibái,vagy reggelente karikásak a szemei,pont erre van a korrektor. Szempillája meg lehet, hogy rövid/ritka,ezért szokott spirálozni.
A sok smink(én úgy gondolom..), hogy a tonna alapozónál, highlightereknél, 2cm vastag szemöldökkihúzásnál, és ezek testvéreinél kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!