Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek túl sokat foglalko...

Szerintetek túl sokat foglalkozóm a kűlsőmmel?

Figyelt kérdés

Már 2 éve festem a hajam feketére,imádok magam sminkelni,naponta sminkelek,mindig van rajtam smink kivéve este.Színes ruhákat hordok,állandóan fogyózóm.

Festem a körmeimet....

Nem vagyok pláza.Csak szeretem ha minden ízléses rajtam.

Ám most olyan fiút ismertem meg aki a természetességet szereti,de én nem tudok megváltozni.Azt mondta túl sok ez neki...

2009. aug. 29. 10:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%

szerintem ez nem túlzás.

én ugyanezt csinálom, minden nap sminkelem magam, festem a hajam (csak én szőke vagyok nem fekete), és nőiesen öltözködöm, persze egy bizonyos határon belül. most épp neon-mániám van .:D

mi az, hogy neki ez túl sok?

te ilyen vagy. egyáltalán miért tetszel neki, ha ő a természetesség híve?

senki kedvéért ne változz meg, az már nem te lennél.

2009. aug. 29. 11:04
 2/30 A kérdező kommentje:
Ó..köszi =) hát nem értem azt a srácot. xD
2009. aug. 29. 11:12
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
ne foglalkozz vele, keress mást, aki elfogad téged.
2009. aug. 29. 11:16
 4/30 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy odáig vagyok a srácért mert végülis aranyos csak a sminkkel van baja.
2009. aug. 29. 11:19
 5/30 anonim ***** válasza:
66%
Én egy kicsit túlzásnak érzem, főleg az "állandóan fogyózom" dolgot. Én spec nem sminkelek, max minimálisan, a körmömet szoktam festeni illetve karban tartom a szemöldököm, pattanáseltávolító stb. szóval érted. Próbáld meg kicsit szolidabbra venni a formát, hátha úgy jobban tetszel a srácnak. Ha kicsit visszavezsel a sminkből meg a sok színes cuccból, lehet természetesebbnek fogsz hatni. Nem nagy áldozat és hosszabb távon hidd el jobban megéri!
2009. aug. 29. 11:20
 6/30 anonim ***** válasza:
96%

ez nem túlzás, én is ilyen vagyok, és nem pláza.. =) szeretek mindent ami extrém, nem olyan megszokott. =) piercing, smink és ruharajongó vagyok. :'D és persze a hajam színes. =) fogyózok, illetve próbálok, pedig sokak szerint nem kéne... engem mégis zavar, nem akarok ebben sem átlagos lenni. inkább nagyon vékony. körmömet minden nap másszínűre festem, bár ez a lakkjaim "minőségének" az oka. :'D

ilyenek vagyunk, mi lányok. =)

a férfiak ezt sosem érthetik meg. :X

16/L

2009. aug. 29. 11:22
 7/30 anonim válasza:
47%

Szia! Szerintem is túl sokat foglalkozol a külsőddel.

Jobban tennéd, ha inkább a helyesírási szótárral foglalkoznál ennyit...

2009. aug. 29. 11:25
 8/30 anonim ***** válasza:
95%

de basszus, a srác nem akarja elfogadni, és meg akarja változtatni.

egyszerűen meg kell neki mondani, hogy vagy elfogadsz így ahogy vagyok, vagy keressen egy természetes lányt.

(az ezt hangoztató férfiaknak ilyenkor odavinnék, egy vastagszemöldökű, mindenhol szőrös lányt... egyből rájönne, hogy baromságot beszél)

2009. aug. 29. 11:26
 9/30 A kérdező kommentje:

Tudod kedves egyik bunkó válaszoló,nem csak a külsőmmel foglalkozóm sokat.Mellette van eszem és nem vagyok egy buta tyúk.Azért szeretem a színes cuccokat,mert régen csak feketébe jártam,mert emo voltam.

És művész agyam van,tehát ami extrém azt szeretem.Szeretek kitűnni a tömegből,és ha ez neked fáj,sorry.

2009. aug. 29. 11:32
 10/30 A kérdező kommentje:
11:25
2009. aug. 29. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!