Hogyan mutassam ki a külsőmmel is, hogy szeretem az ázsiaiakat?
Teljesen odavagyok értük. A kínai boltokba is akárhányszor bemegyünk az első mindig az, hogy van-e bent kínai. Szeretném a külsőmmel is kimutatni. Hogyan?
13/L
Ja és nem a divat miatt szeretem őket :)
A magyarok már nem is elég jók neked?
Bár 13 évesen az afféle múló dolog mint Zac Efron és Espé....
én ázsiai vagyok, szóval nekem még nem volt ilyen problémám, de ha lenne, akkor azt úgy oldanám meg, hogy igyekeznék úgy öltözni, olyan stílusban öltözni.. meg a sminkemet is úgy csinálnám meg..
gondolok most a hosszú, egyenes, tépett hajra, oldalfrufruval, vagy az oldalt fent felfogott copfra.. nézegess képeket, és megérted, hogy milyen is ez.;)
esetleg youtube.. keresőbe-> asian eye, makeup, hair tutorial..
vagy ha nagyon egyszerű akarsz lenni, akkor vegyélj/készíts egy felsőt I Love Asia felirattal.>.<
20:31
Nincs semmi bajom a magyarokkal, de az ázsiaiakat is szeretem...ez van...zac efron egy bui az éces espével együtt. Utálom őket...meg hanah montanat meg a többieket. Bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!