Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek túl sokat foglalko...

Szerintetek túl sokat foglalkozóm a kűlsőmmel?

Figyelt kérdés

Már 2 éve festem a hajam feketére,imádok magam sminkelni,naponta sminkelek,mindig van rajtam smink kivéve este.Színes ruhákat hordok,állandóan fogyózóm.

Festem a körmeimet....

Nem vagyok pláza.Csak szeretem ha minden ízléses rajtam.

Ám most olyan fiút ismertem meg aki a természetességet szereti,de én nem tudok megváltozni.Azt mondta túl sok ez neki...

2009. aug. 29. 10:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
84%

Bocs, de az mitől akkora nagy változás, hogy nem egy mű, agyon sminkelt csiri-viri csajt akar magának a pasi, hanem egy szolidabb lányt? Amúgy a természetesség nem az ápolatlanságban nyilvánul meg (sok szőr, igénytelenség, csúnya bőr stb), jó lenne, ha nem kevernél bele hülyeségeket, hanem sokkal inkább abban, hogy mondjuk nem egy kiló vakolattal mászkál valaki és nem úgy néz ki, mintha festékesvödör borult volna rá. Bocs ha erős vt.

Ettől függetlenül kedves kérdező, majd kinövöd és rájössz a saját hibáidra is, reméljük. Lehet valaki attól ugyanolyan csini, hogy nem használ sok sminket vagy festegeti nonstop a körmeit és nem hord rikítóan színes ruhákat.

2009. aug. 29. 11:36
 12/30 A kérdező kommentje:

Színes ruháim: lila,zöld,kék

ezekhez fekete farmer(cső)

sminkem: alapozó(a legvilágosabb színű,mivel nagyon fehér a bőrőm a nap allergiám miatt),szemcerka,szemhéj púder,szájfény.

Körmeim csak sötét lila színűek (igazi körmeim vannak) és minden házi munkát elvégzek,nem szakadok meg.

Hajam: vállig érő,fekete.

Na ennyi.

És képzeld,régen én voltam a legcsúnyább lány az iskolában mikor még általánosba jártam. Kövér voltam,ígénytelen,tele pattanással....

Lefogytam,és foglalkozom magammal.

Mellette,mindig én dolgozom itthon,minden házimunkát elvégzek.

Tanulásban 4,5-ös átlagom van.

Sosem kértem hogy a külsőm miatt szeressenek.De valszeg csak irigykedsz.Már megszoktam.Csak nőveled az egómat kisanyám.

2009. aug. 29. 11:44
 13/30 A kérdező kommentje:

17/L

Jah,és nem járok pasizni,nem iszok,nem dohányzom,nem bulizok.Itthon vagyok mindig,csak akkor megyek valahová ha nagyon muszáj.

Soha életemben nem csináltam ezeket.Most megtetszettem valakinek,arról nem tehetek,és hogy kapcsolatot akarok kialakítani.

2009. aug. 29. 11:47
 14/30 anonim ***** válasza:
61%
Meg mertem volna rá esküdni, hogy 16-16 éves vagy. Térj észhez kislány és akkor majd lesz normális pasid. És ne vedd fel az emo feelinget, mert gusztustalan.
2009. aug. 29. 12:00
 15/30 anonim ***** válasza:
61%
Rád irigy? Talán a helyesírásodra? Ne röhögtess már :D Meg amúgy is, nem kért senki tőled beszámolót az életedről, hogy milyen jókislány vagy. Ha nem tudod elfogadni más nem tetsző véleményét, minek írsz ide? De komolyan kérdezem. Mindegy. Légy magadra büszek akkor. Egyszer talán felnősz.
2009. aug. 29. 12:03
 16/30 anonim ***** válasza:
51%

*büszke

Bezavart a röhögés bocs :DDDD

2009. aug. 29. 12:05
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

szarj a fejükre, ha neked így jó, élj így. =)

egy férfiért se akarj megváltozni. nem éri meg.

úgy élj, hogy neked jó legyen, ha te így érzed jól magad, akkor hajrá =) ne szóljanak már bele...

16/L

2009. aug. 29. 12:13
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
.
2009. aug. 29. 12:17
 19/30 anonim ***** válasza:
66%
Nahát 16 évesen mindenki hogy tud bölcselkedni a pasik lelki világáról. Hogy ti mennyit tudtok lányok:O Hihetetlen. Tanítsatok légyszi. Hehehe
2009. aug. 29. 12:19
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

Igaza van az utolsónak,ne érdekeljen mit mondanak :)

Tudod a lányok ilyenek: Ha az irigység fájna vísítanának!!

A lányok nagyon szemetek a lányokkal,ez mindig is így volr és így lesz ;)

Nekem csak fiú haverjaim vannak,és hidd el sokkal jobbak.

Ne törödj ilyenekkel,csak a féltékenység beszél belőlük :)

Tudod a lányok többsége akkor irigy a másik lányra mikor az jobban néz ki,okos,és megnézik a pasik.

És az irigyek tudják hogy ők soha nem lesznek ilyen népszerűek :)

Ez van,ilyen az élet.

Jó hogy kinőttél az emo korszakból :)

Ez legyen mindig benned: "Próbáltak százszor félretenni vagy sohasem akartak észrevenni,a hátam mögött kiröhögtek vagy csak símán szembeköptek.Ez van ilyen az élet,de engem tényleg nem érdekel bárki bármit mondhat..."

Mindig lesznek olyanok akik irigyek rád,mert emberekből vagyunk :)

Sok síkert.Légy önmagad mindig.Te te vagy és kész!!

2009. aug. 29. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!