Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek túl sokat foglalko...

Szerintetek túl sokat foglalkozóm a kűlsőmmel?

Figyelt kérdés

Már 2 éve festem a hajam feketére,imádok magam sminkelni,naponta sminkelek,mindig van rajtam smink kivéve este.Színes ruhákat hordok,állandóan fogyózóm.

Festem a körmeimet....

Nem vagyok pláza.Csak szeretem ha minden ízléses rajtam.

Ám most olyan fiút ismertem meg aki a természetességet szereti,de én nem tudok megváltozni.Azt mondta túl sok ez neki...

2009. aug. 29. 10:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%

Jah,és még valami: nézz le mindenkit,legyél olyan gőgős amilyen csak lehetsz!!!

Ha mész valahol,és látod irigyek rád,nézd le őket :)

Húzd ki magad :) Legyél erős,kitartó :)

Sose bízz meg a lányokban!!!! bennük nem lehet.

Hajrá csajszi!

2009. aug. 29. 12:25
 22/30 anonim ***** válasza:
94%
nektek mi bajotok van?:D
2009. aug. 29. 13:27
 23/30 anonim ***** válasza:
94%
Serdülnek... Sztem vicces, így 21 éves fejjel. De jó hogy sosem voltam olyan gőgös csitri, mint a mai fiatalok.
2009. aug. 29. 14:33
 24/30 anonim ***** válasza:
84%

19 éves vagyok és mégis értetlenül állok a helyzet előtt.

miért b.szogatjátok ezt a lányt?

teljesen rendben van amennyit magával foglalkozik.

nem azt írta, hogy szilikonmellei vannak, műszempillája, és platinaszőke haja!

ennyit én is foglalkozom magammal.

a srác meg meg akarja változtatni, senkinek sem kell megalázkodni, ezért is írtam, hogy ne hagyja magát.

2009. aug. 29. 14:43
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
A probléma számomra maga az a szituáció, hogy képes valaki ekkora ügyet csinálni az egészből. Ez az ami jellemző a mai fiatalokra, keményen amit kinéztek az amerikai tinifilmekből. Lényeg a lényeg a srácnak nem tetszik hogy minden nap 2kiló alapozó van a csaj arcán, amit meg is tudok érteni, nő létemre undorodom tőle. De mind1 lehet ezen még ugrálni sokáig, akkor sem jutunk előbbre mert nincs is miről beszélni:D
2009. aug. 29. 15:31
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ.

De nem gondolom hogy 2 kiló alapozó van a fejemen.Nem is láttál.

Enyhe alapozás van rajtam.

2009. aug. 29. 15:42
 27/30 anonim ***** válasza:

minden nap mas korom, stb -ez mar tneyleg tulzas!!!!! nekem minimum 7 napig van ugyanugy a kormom, ha egyalataln ki van festve! es utana sem azert mert lepattogzott a lakk hanem mert leno a korom.

a hajfestes es a ruha meg elmegy, barennyi alapjan ezt is nehez megitelni h valojaban mennyire tulzod el. a smink mit takar? ha kb ilyesmit h szemcerka/spiral, arcpirosito, szajfeny es mindez diszkreten akkor teljesen rendben van. ha vastag retegben alapozo, puder, korrektor, szemoldokfestes, szajkontur + szines ruzs, allandoan kipingalt szemhejak az mar tulzas, sokszor nem alkalomhoz illo es taszito lehet. foleg az alapozo ha pl a bretonod alatt vagy a hajad tovenel nincs ugyanolyan mennyisegben h ne kend ossze a hajad, ha a nyakad teljesen mas szinu mint az arcod es az osszes vilagos szinu galleros ruhad barna a festektol....az mar maszkszeru es ronda. lehet h te annyira megszoktad az alapozot h anelkul sapadtan es hullaszinunek tunsz, es egyre sotetebb alapozokat hasznalsz, de hidd el, ezt csak te latod igy. --felteve ha ez a kategoriaju sminkes csaj vagy. ha nem, akkor oke.

2009. aug. 29. 16:18
 28/30 A kérdező kommentje:

Diszkréten sminkelek.

Csak tudod a fiú egyáltalán nem szereti a sminket.

Van mikor csak szemcerkával húzom ki a szemem...

De mindegy.Már nem érdekes.

Köszönöm az ilyen válaszokat.Nem ismertek,nem tudjátok hogy sminkelek,de egyből azzal piszkáltok hogy vakolom magam.

2009. aug. 29. 16:24
 29/30 anonim ***** válasza:
12%
Persze, mert ennyi idősen a mindennapos alapozás ártalmas. Következtetés: normális ember nem teszi:) Igaza van a fiúnak!
2009. aug. 29. 17:21
 30/30 anonim válasza:

Szia!

Szerintem semmi rossz nincs abban ha színesen öltözködsz, mert ezzel nem tűnsz ki jobban a tömegből mint egy emo, vagy egy rocker(nem bántom őket). A smink én például nem szeretem a hétköznapokon az erős sminkeket, bár nem tudom hogy te mennyire sminkeled magad.. Szerintem ha tetszik a fiú és te is neki akkor nem számít mennyi festék van rajtad, mert úgy is kellesz neki ha éppen még alapozó sincs rajtad.. Az érthető hogy a fiú a természetes lányokat szereti mivel szerinem manapság már egyre kevesebb természetesség van a lányokba.. Én azt mondom a kevesebb néha több:)

2009. aug. 29. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!