Szerintetek túl sokat foglalkozóm a kűlsőmmel?
Már 2 éve festem a hajam feketére,imádok magam sminkelni,naponta sminkelek,mindig van rajtam smink kivéve este.Színes ruhákat hordok,állandóan fogyózóm.
Festem a körmeimet....
Nem vagyok pláza.Csak szeretem ha minden ízléses rajtam.
Ám most olyan fiút ismertem meg aki a természetességet szereti,de én nem tudok megváltozni.Azt mondta túl sok ez neki...
Jah,és még valami: nézz le mindenkit,legyél olyan gőgős amilyen csak lehetsz!!!
Ha mész valahol,és látod irigyek rád,nézd le őket :)
Húzd ki magad :) Legyél erős,kitartó :)
Sose bízz meg a lányokban!!!! bennük nem lehet.
Hajrá csajszi!
19 éves vagyok és mégis értetlenül állok a helyzet előtt.
miért b.szogatjátok ezt a lányt?
teljesen rendben van amennyit magával foglalkozik.
nem azt írta, hogy szilikonmellei vannak, műszempillája, és platinaszőke haja!
ennyit én is foglalkozom magammal.
a srác meg meg akarja változtatni, senkinek sem kell megalázkodni, ezért is írtam, hogy ne hagyja magát.
Köszi mindenkinek a választ.
De nem gondolom hogy 2 kiló alapozó van a fejemen.Nem is láttál.
Enyhe alapozás van rajtam.
minden nap mas korom, stb -ez mar tneyleg tulzas!!!!! nekem minimum 7 napig van ugyanugy a kormom, ha egyalataln ki van festve! es utana sem azert mert lepattogzott a lakk hanem mert leno a korom.
a hajfestes es a ruha meg elmegy, barennyi alapjan ezt is nehez megitelni h valojaban mennyire tulzod el. a smink mit takar? ha kb ilyesmit h szemcerka/spiral, arcpirosito, szajfeny es mindez diszkreten akkor teljesen rendben van. ha vastag retegben alapozo, puder, korrektor, szemoldokfestes, szajkontur + szines ruzs, allandoan kipingalt szemhejak az mar tulzas, sokszor nem alkalomhoz illo es taszito lehet. foleg az alapozo ha pl a bretonod alatt vagy a hajad tovenel nincs ugyanolyan mennyisegben h ne kend ossze a hajad, ha a nyakad teljesen mas szinu mint az arcod es az osszes vilagos szinu galleros ruhad barna a festektol....az mar maszkszeru es ronda. lehet h te annyira megszoktad az alapozot h anelkul sapadtan es hullaszinunek tunsz, es egyre sotetebb alapozokat hasznalsz, de hidd el, ezt csak te latod igy. --felteve ha ez a kategoriaju sminkes csaj vagy. ha nem, akkor oke.
Diszkréten sminkelek.
Csak tudod a fiú egyáltalán nem szereti a sminket.
Van mikor csak szemcerkával húzom ki a szemem...
De mindegy.Már nem érdekes.
Köszönöm az ilyen válaszokat.Nem ismertek,nem tudjátok hogy sminkelek,de egyből azzal piszkáltok hogy vakolom magam.
Szia!
Szerintem semmi rossz nincs abban ha színesen öltözködsz, mert ezzel nem tűnsz ki jobban a tömegből mint egy emo, vagy egy rocker(nem bántom őket). A smink én például nem szeretem a hétköznapokon az erős sminkeket, bár nem tudom hogy te mennyire sminkeled magad.. Szerintem ha tetszik a fiú és te is neki akkor nem számít mennyi festék van rajtad, mert úgy is kellesz neki ha éppen még alapozó sincs rajtad.. Az érthető hogy a fiú a természetes lányokat szereti mivel szerinem manapság már egyre kevesebb természetesség van a lányokba.. Én azt mondom a kevesebb néha több:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!