A feleségem aggódva nézi a fiam étrendjét, de nem tud mit kezdeni étrendjével. Engem kért, hogy beszéljek vele, de nekem sem megy a meggyőzés Mit lehetne tenni?
60as, én is magamból indulok ki. A gyerek nem azt kapja, amire vágyik, hanem ami az én értékrendem szerint helyes. Ha azt kapná, amire vágyik, sosem szokna le a cicizésről és minden nap hányna a csokoládétól és cukortól, amíg meg nem hal, kb egy éves korában.
Szerencsére nálunk van pénz, megtehetnénk, hogy minden nap lazac legyen, vagy minden nap kapjon akármit, amit kitalál, de ez nem nevelés.
A testépítés nem az egészségről szól, hanem a kidolgozott izomzatról, amit pontoznak is a zsűrik, tetszés(esztétika)
és kidolgozottság alapján.
Az úszás is csak addig sport, amíg az ember mozog, utána már a cél nem maga a mozgás, hanem a gyorsaság, a verseny.
A testépítőknél is így van. Amíg az egyszerű átlagos fizikumukat akarják fentartani, addig sport, addig támogatom.
Amikor már versenyeznek és egyre többet és szebbet akarnak elérni, akkor már nem. Ez már az a szint, ami többről szól, mint hogy általanosan formában legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!