Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy befesthessem a hajam?
Alapból szőkés-barnás seszínű hajam van. Halványabb vörös, kissé narancssárgás színűre szeretném festeni.
Pár hónap, és 17 leszek, lány vagyok.
Indokaik: túlságosan világias, kitűnő, k*rvás (?), káros a hajnak, és szerintük nem illik a személyiségemhez. (És ezt úgy, hogy valójában nem ismernek, de ezt nem szeretném jobban kifejteni.)
A kötekedős válaszadók kíméljenek. Köszi. :)
"Kötekedős válaszadók kiméljenek."
Akkor csak azt válaszolhatjuk hogy igazad van.
#1 Én azt egy szóval sem mondtam, hogy mindenképp igazat kell adni nekem. Én csak a kultúrálatlan, értelmetlen válaszokat akartam megelőzni. Belátom, kicsit ügyetlenül fogalmaztam.
#2 Ez a B terv. Először szeretném megpróbálni értelmesen megbeszélni velük, hátha megengedik, így a felesleges idegeskedéstől, ordibálástól megkímélve mindannyiunkat.
Szóval tanácsot kérnék, hogy hogyan érveljek jól, hogy meglágyuljanak. Azokkal a válaszokkal, amik a fejemhez vágják, hogy lázadjak, nem tudok mit kezdeni. Ennyit magamtól is ki tudok találni, nem kéne ide feljönnöm.
Kérdező, fogod magad, elmész, és befesteted... ennyi.
"Indokaik: túlságosan világias" - agyukra ment a vallás?
Off
Én megbantam, hogy 18 éves korom óta festettem, jól hazavagta a hajam.
Most 36 vagyok és már muszáj, mert ősz.
De csak két éve ősz, én viszont 18 éve festetem.
Minek!?😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!