Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy befesthessem a hajamat?
Hát igen, a kettős mérce.
Mi bajod van a hajszíneddel?
Őszülés esetén megértelek, pedig én nagyon ellene vagyok minden felesleges vegyszer használatának.
Próbálja meg azzal érvelni, hogy így még a végén azt hiheti valaki rólad, hogy súlyos beteg vagy, és nem akarsz az emberekből ilyen érzést kiváltani. Tudom, hogy ez nálad alkati, de azért ez nagyon ritka jelenség, az emberek még azt hinnék, valami bajod van, vagy épp idióta különcnek tartanának, amiért szándékosan őszíted a hajad. :( Próbálj meg ezzel érvelni, ne azzal, hogy jobban akarsz kinézni. Ez is igaz, de nem hiúságból vagy feltűnősködésből, hanem éppen ellenkezőleg, hogy normálisnak nézz ki.
Az nem lehet, hogy valami olyan színt választottál ki, ami nagyon elütne az eredeti hajszínedtől, vagy egyszerűen csak nem állna jól szerintük?
Valamint ha egyszer befesteted a hajad, onnantól minden hónapban festetheted, mert ez egy ördögi kör..:D Lehet, hogy anyukád nem akarja, hogy elkezd majd lenőni a hajad, te pedig majd nem foglalkozol vele és úgy nézel majd ki mint aki benéz. Esetleg ha meggondolod magad és mégsem tetszik majd az új hajszíned. Egyébként tényleg nagyon roncsolja a hajat a festék, akkor már inkább színezőt használj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!