Nem bírom elviselni a szüleimet! Mit csináljak?
Esetleg nem gondoltál arra, hogy lakhelyet váltasz? Talán több munkalehetőség lenne.
Anno én is felköltöztem Budapestre mindent maga m mögött hagyva, hogy munkát kapjak.
Persze nehéz lesz, de csak így lehet előrébb lépni.
Én is ugyanígy vagyok csak szakmunkás. Bp-n én is gondolkodtam, de kinek van 300 ropija, h kauciót fizessen? Ha lenne én se itt lennék hanem Bp-n! Vagy ha lenne ismerősöm aki befogadna akár a garázsba is míg nem lesz melóm.
Én leültettem ide a gép elé a családot és mondtam nekik, ha nekem nem hisznek itt van tessék, nézelődjenek! És láss csodát elhitték, h még takarító sem kell sehova... De ehhez az kellett, h a saját szemükkel lássák! :-(
24/N
Első vagyok.
Nem kell 300.000 Ft kaució. Nem olyan lakást kell bérelni. Először az alján kell indulni (sajnos), de utána feljebb lehet lépni.
Nekem sem volt egyszerű, de sikerült jó munkát találnom akkor.
Az a baj, hogy már sehol sem jó. Magyarország ellehetetlenít.... :(
Sok sikert nektek a munka kereséshez!!!
Tényleg ramaty a helyzet az országban, ami a munkatalálást illeti, de itt azért álljunk meg egy szóra. Én nem hiszem el, hogy Pesten nem találsz munkát. Ha tényleg leadtad az igényeid, persze. Én naponta kapok egy olyan válogatás e-mailt, amiben a napi friss (többnyire szakképzetleneknek való) munkákat gyűjtik össze a hivatalokból, újságokból, internetről. Tehát egy átfogó dokumentum, eléggé. RENGETEG munka van, csak nincs ember, aki elvégezze. Gondolok itt olyanra,hogy konyhai kisegítés. Ez persze gány meló, de ha nincs jobb?...
Mosogatás
Gyorséttermek
Takarítás
Recepciós (ha van diplomád, van nyelvismereted is)
KIZÁRT, hogy nem válogatsz.
Én vagyok, aki azt írta, hogy kizárt.
Elküldöm neked is szívesen a napi friss melókat, de tényleg. Rajtam ne múljon. Írj privátot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!