A feleségem aggódva nézi a fiam étrendjét, de nem tud mit kezdeni étrendjével. Engem kért, hogy beszéljek vele, de nekem sem megy a meggyőzés Mit lehetne tenni?
Gyúrós kaja, kondis kaja, testépítés, oké. Aláírom, hogy van ilyen, tömegnövelés, mikor valaki belekezd egy ilyen sportba.
De nem 4-5 éven keresztül, basszus! Az étrendet az elért eredményekhez és aktális célokhoz mérten folyamatosan módosítani kell. Lehet zabálni meg tömeget növelni, egy darabig(!!), de ez esztelenség, amit a fiú csinál.
A korábbi válaszokat nem ismételgetem, a megbeszélnivalók közé pluszban belevenném, hogy keressen fel egy személyi edzőt, szakembert, ha nem is állandó jelleggel, de tanácsadás szintjén (a legtöbb edző vállal olyat pl hogy nem heti Y edzés, csak mondjuk havi egy konzultáció). Segítsen neki rendberakni fejben a dolgokat, és alakítson ki egy normális étrendet. Mert gondolom, neten olvasott valamit, vagy hallott a teremben haveroktól, és gondolkodás nélkül nyomatja.
Hát bizony, ha az ember gyereket vállal, akkor el is kell tartania, amíg ki nem repül.
Ilyet én még nem is hallottam, hogy egy szülő úgymond sajnálja a gyerekétől az ételt.
Nyilván az ember megfigyeli hogy a háztartásukban miből mennyi fogy, és úgy vásárol, hogy mindenkinek elég legyen. Ha valakinek 5 gyereke van akkor azért vesz többet, ha meg egy aki sokat eszik, akkor azért.
Nem azon kéne siránkozni hogy mindent eleszik előletek, hanem az ő megnövekedett szükségleteihez igazítani a bevásárlásokat. És akkor jutna nektek is.
(Az meg már megint másik téma, hogy hogy lett nevelve, hogy ha nincs elég kaja, akkor sem gondol másokra, hanem mindent befal gondolkodás nélkül.)
Ez nen gyerek ez parazita
Pogatlan parazita
24 es miért lenne karos ez étrendje ?
Nem tudjuk hogy valóban mennyi hust eszik.
Annyit tudunk hogy sok feherjet zöldséget gyümölcsöt fogyaszt. Ez egeszseges.
27 es miért kapna a hústól anafilexiat
Tudod te hogy miről beszélsz?
Húsban milyen allergén van?
" A férfinak nem is kell tudni alapjáraton,de egy családanya ne halljon már meg mert be kell menni a konyhába,csak a sok emanci inkább szemetet ad a családnak."
Anyád elsírná magát, ha látná miként vélekedsz a nőkről. Amúgy az ilyen hőbörgést tipikusan az ilyen mamahoteles nyomik szokták csinálni, akik arra képtelenek, hogy egy kenyeret megkenjenek maguknak, de anya szolgálja ki őket idős korukig. Szánalmas.
Ha ezt előbb tudom, mindennap sushit rendelek tiniként.
Francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!