Hogy győzzük meg anyát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van nekem egy internetes barátom, aki fiú. És arra gondoltunk, hogy nyáron találkoznunk kéne mert én nyáron elköltözök még messzebbre tőle. Hogy értsétek: most 200 km-re vagyunk egymástól, nyár végére ez a szám 2000 lesz. Annyi a baj, hogy anya nem ismeri a haveromat és ezért nem is nagyon akarja engedni, hogy nálunk aludjon...Én ezt értem azt viszont, hogy tejesen vissza utasítja a videochatet és azt is, hogy beszéljen a fiú anyukájával azt nem. Esetleg valami ötlet, hogy hogyan kéne meggyőzni? 15/L és a fiú 16/F (Kimaradt: nem kamu már videochateltünk is)2017. jún. 14. 17:34
1/39 anonim válasza:
Sehogy. Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Fiatalok vagytok nagyon, később sem fogtok találkozni a még nagyobb távolság miatt. Diákszerelem, ami gyorsan elmúlik majd.
2/39 A kérdező kommentje:
Ez vicces. Mert ha jol emlékszem olyan jelzőket használtam, hogy: haver, barát. Nem pedig olyant, hogy pasi!!
2017. jún. 14. 18:35
3/39 anonim válasza:
Fizess neki diákszállást, az nem drága. Megértem, hogy anyukád nem szeretne hozzátok egy idegent. Talán könnyebb lenne meggyőzni, hogy pl. ebédeljen nálatok, és utána menjetek el egyet "csavarogni".
4/39 A kérdező kommentje:
Igen gondoltunk erre, csak kicsit furcsának tartom, hogy eljön azert h találkozzunk es nem hozzánk jon hanem egy szalloba...
2017. jún. 14. 18:41
5/39 anonim válasza:
Nos, épeszű szülő nem enged vadidegent a lakásába, úgyhogy esélytelen anyádat meggyőzni
6/39 A kérdező kommentje:
😕😕 de neki mindig is idegen lesz... akkor majd sosem johet vagy mi?
2017. jún. 14. 18:46
7/39 anonim válasza:
Nem hát. Mégis miért kellene hogy hozzátok menjen, pláne ott aludjon?
8/39 anonim válasza:
Sehogy, 200 km intercityvel is 2,5 óra max. Megy a reggelivel, délelőtt ott van, késő délután meg megy vissza, ha annyira fontos nektek ez.
9/39 anonim válasza:
Tudod Kérdező, a baj az, hogy anyukád - épp a költözés miatt - azt hiszi, hogy ezzel tesz jót. Egyébként miért költöztök?
10/39 anonim válasza:
Sehogy ne győzzétek meg arról, hogy ott aludjon. Ha nagyon akartok találkozni, akkor elmegy hozzátok a kora reggeli vonattal vagy busszal, és este hazamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!