Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyát hogy ne...

Hogy vegyem rá anyát hogy ne menjünk strandra?

Figyelt kérdés

Mivel meleg van ezért anya elszeretne menni strandra de az orvosok még nem engedték. (fél éve kemoterápiát kaptam) Hajlamos vagyok a fertőzésekre emellé az új strandpapucs felszakitotta a bőrőm a lábujjaim között és félek hogy elfertőződik. Szerintem augusztusban már mehetnénk de anya addig nem tud várni és egyedül nem megy.

Mit tegyek?

14/L

2015. jún. 12. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Mondd meg neki, hogy nem kockáztatod az egészségedet azért, mert neki túl melege van strand nélkül, ha ennyire akar menni, vigyen mást.
2015. jún. 12. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kötelező bemenned a vízbe!
2015. jún. 12. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ide a bökőt hogy nem fürdeni hanem napozni mennétek úgy is. Beálsz a zuhany alá amíg ő úszik egy kört.
2015. jún. 12. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Jajj hát menjen el valaki mással :D
2015. jún. 12. 21:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Anya szerint napozni itthon is lehet és nem hajlandó mással menni. Ha meg nem megyek be a vizbe akkor kiabálni fog biztos hogy minek fizette ki a drága belépőt, minek jöttünk akkor stb.. Nem igaz hogy nem bir ki 2 hónapot
2015. jún. 12. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát király anyád lehet. Fontosabb neki egy hülye strand mint a lánya egészsége... Ha csak annyi lenne a probléma hogy félnél a víztől akkor is bunkóság lenne rákényszeríteni, de így hogy orvos is ellenzi és te is...

Mond meg neki hogy menjetek ki a kertbe és te lelocsolod slaggal.

2015. jún. 12. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!