Hogy győzzük meg anyát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van nekem egy internetes barátom, aki fiú. És arra gondoltunk, hogy nyáron találkoznunk kéne mert én nyáron elköltözök még messzebbre tőle. Hogy értsétek: most 200 km-re vagyunk egymástól, nyár végére ez a szám 2000 lesz. Annyi a baj, hogy anya nem ismeri a haveromat és ezért nem is nagyon akarja engedni, hogy nálunk aludjon...Én ezt értem azt viszont, hogy tejesen vissza utasítja a videochatet és azt is, hogy beszéljen a fiú anyukájával azt nem. Esetleg valami ötlet, hogy hogyan kéne meggyőzni? 15/L és a fiú 16/F (Kimaradt: nem kamu már videochateltünk is)2017. jún. 14. 17:34
21/39 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy nálunk vagy vele. Idegennek nincs helye az otthonomban. A gyerek ismeretlen barátjának meg pláne nem. Mondjuk az ő anyja se normális, ha ennyi idősen engedné, hogy egy idegennél aludjon
22/39 anonim válasza:
Tehát ha valakivel már videochateltel, akkor azt ismered. Ja. 15 évesen még meg is értem, hogy ezt hiszed. Nyilván nekem is elhiszed, ha azt írom, hogy 50 éves 3 gyerekes anya vagyok pszichiáter szakorvosi diplomával, hiszen miért is hazudnek. A barátod is azt mond magáról, amit akar. Attól hogy beszéltél vele x ideig interneten meg láttad videochaten nem ismered. Vadidegen.
23/39 anonim válasza:
"Teljesen mindegy, hogy nálunk vagy vele." - neked legyen mondva...
"Idegennek nincs helye az otthonomban." - miért, az a gyerekednek nem ugyanúgy az otthona?
" Mondjuk az ő anyja se normális," - bizony, szerencsére nem csak olyan "normális" szülők vannak, mint önmagad:)
24/39 anonim válasza:
"Teljesen mindegy, hogy nálunk vagy vele." - érdekes, pedig ez az emberek többsége szerint egy igen nagy különbség...
25/39 anonim válasza:
Látom nem sikerül felfogni, hogy nem normális az, ha egy vadidegent a saját lakasodban altatsz. Az se érthető a számodra, higy nem csak nekem, a gyereknek is idegen. Nem hallottad még a mondást, hogy messziről jött ember azt mond amit akar? Ha én azt mondom hogy 20 éves kanadai vendegdiak srac vagyok a DOTE-n akkor azt hiszed el, ha azt mondom 67 eves nyugdíjas tanítónő vagyok és 13 macskával élek, akkor azt, ha hogy 40 éves transzvesztita vagyok aki napközben egy gyárban dolgozik éjjel meg egy klubban lép fel, akkor azt? Nem érted mi a lényeg?
26/39 anonim válasza:
"Nem érted mi a lényeg?" - dehogynem, az, hogy fogalmad sincs, mi az a VIDEOchat, ahol LÁTOD is a másikat realtime. Különben ugye nem írnál ekkora ostobaságokat.
27/39 anonim válasza:
Drága csillag, tudom mi az a videochat. Na és te tudod hogy mit jelent az, hogy hazugság? Attól hogy látsz valakit, tudod hogy igazat mond? Könyörgöm hány éves vagy, 10?
28/39 anonim válasza:
Nem kell mindig mindenkiről a legrosszabbat feltételezni.
29/39 A kérdező kommentje:
Mert az iskolás barátaim nem idegenek? De! Es itt aludhat baj? Igen! Anya is éri őket? Nem!
2017. jún. 15. 15:21
30/39 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon igaza van!!
2017. jún. 15. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!