Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzük meg anyát?

Hogy győzzük meg anyát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van nekem egy internetes barátom, aki fiú. És arra gondoltunk, hogy nyáron találkoznunk kéne mert én nyáron elköltözök még messzebbre tőle. Hogy értsétek: most 200 km-re vagyunk egymástól, nyár végére ez a szám 2000 lesz. Annyi a baj, hogy anya nem ismeri a haveromat és ezért nem is nagyon akarja engedni, hogy nálunk aludjon...Én ezt értem azt viszont, hogy tejesen vissza utasítja a videochatet és azt is, hogy beszéljen a fiú anyukájával azt nem. Esetleg valami ötlet, hogy hogyan kéne meggyőzni? 15/L és a fiú 16/F (Kimaradt: nem kamu már videochateltünk is)

2017. jún. 14. 17:34
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Mar azt sem engedi h találkozzak vele 1 napra...
2017. jún. 14. 22:10
 12/39 anonim ***** válasza:
58%
Akkor találkozz vele anélkül, hogy megkérdeznéd:)
2017. jún. 14. 23:43
 13/39 anonim ***** válasza:
57%

Akik amellett kardoskodnak, hogy nem aludhat náluk; pontosan milyen problémát okozna az, hogy egyetlenegy alkalommal egyetlenegy éjszakát ott aludna náluk? Ráadásul úgy, hogy belátható időn belül elköltöznek.

Kérdezd meg anyukádat (normálisan, és nem „nyávogva”), hogy miért ellenzi. Nem lenne több alkalomról szó, és nagyon jó lenne költözés előtt találkozni vele, mert annyira megkedveltétek egymást.

2017. jún. 15. 02:40
 14/39 A kérdező kommentje:
Gondoltunk ra, hogy ugy kene találkozni de azt mondta h ha nem rúd megbízni bennem es nem biztos abban h mindig ott vagyok ahol o tudja klór hamarabb kikuld engem külföldre... az, hogy próbáljam meg vele ezt megbeszélni normalis hangnemben nem pedig nyavogosan... mar beszéltünk erről sokat csak nála az a baj, hogy azt hiszi 1 szerelmes vagyok bele (nem érti meg h fiú lany barátságról van szó) 2 pedig azt hiszi h be akar drogozni a fiú es meg akar erőszakolni mert hogy ok mar mennyi mindent hallottak az éve során...
2017. jún. 15. 06:11
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

13!

Hát nem tudom, szerinted mégis ugyan mi gond lehet abból, hogy egy ismeretlen valaki, akivel a lányod még életében nem találkozott ott töltené az éjszakát? A 15 éves kislanyoddal? Vegul is vagy megdja, vagy nem, vagy megoli vagy nem, vagy korából vagy nem, stb. Te altasd majd ott, ha sorra kerül, a normális, felelősségteljes szülő ezt nem fogja engedni

2017. jún. 15. 06:54
 16/39 anonim ***** válasza:
54%

"ha sorra kerül, a normális, felelősségteljes szülő " - minden tévhittel szemben a "normális, felelősségteljes" nem a gyereke életét tönkretevő "rendpárti-konzervatív"-nak mondott borzalmas szülőket jelenti.

Kérdező, továbbra is azt mondom, hogy nyugodtan találkozzatok.

2017. jún. 15. 09:14
 17/39 anonim ***** válasza:
42%

mirol kellene meggyoznod? hogy nalad aludhasson, veled aludhasson 15 eves letedre egy idegen srac akit a netrol ismersz amirol koztudott hogy anonimusz, mindenki azt mond magarol amit akar

15 eves vagy ertheto hogy ilyen kis naiv

hallgass anyukadra es gyorsan felejsd el ezt a fiut

2017. jún. 15. 10:44
 18/39 anonim ***** válasza:
0%
16, szerinted azzal tönkre tenném a 15 éves kislanyomat, ha nem engedném hogy egy vadidegen fiúval aludjon a saját hazamban? A te véleményed szerint az lenne a normális, ha én magam szednem fel már a vasútállomáson -sőt, inkább menjek érte és hozzám el kocsival, ugye- kapjon teljes ellátást, feküdjön a gyerekem mellé a sajat hazamban és ez kicsit se zavarjon? Hát akkor inkább tönkre teszem az életét azzal, hogy nem engedem ezt neki. Legyen igazad, leszek én a borzalmas szülő. Vállalom.
2017. jún. 15. 12:17
 19/39 A kérdező kommentje:
Kicsit felre értitek a dolgot. 1 nem aludna mellettem külön külön szobában aludnank... es nem olyan nagy a házunk.. 2 mar láttam facetimeon kb kétnaponta 2-2 ora hosszat szoktunk beszelni
2017. jún. 15. 13:22
 20/39 anonim ***** válasza:
86%

#18, például azzal, hogy azt a minimális emberi tiszteletet se adod meg a korosztályának, hogy legalább végighallgasd és értelmezd a kérdését, mielőtt elkezded mondani rá a magadét... érdekes, nekem nem okoz gondot, hogy értelmezzem a "nem akarja engedni, hogy nálunk aludjon" és a "velem aludjon" közti lényeges különbséget.

Több tiszteletet az embertársaid felé, KORTÓL FÜGGETLENÜL - ha javasolhatom.

2017. jún. 15. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!