Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit csinálnátok,...

Szülők, ti mit csinálnátok, ha a 15 éves lányotok egy tetoválással és köldökpiercinggel jönne haza?

Figyelt kérdés
A piercing annyira nem is érdekel, a tetoválás annál inkább. Az biztos hogy nem szalonban csináltatta, feltételezem valamelyik ismerős lehetett, sunyiban. Nem mondja el, ki volt. Arra játszott, hogy ha már megcsináltatja, akkor én úgysem tudok már mit csinálni. Tényleg tanácstalan vagyok, megbeszéltük, hogy jól átgondolja, és majd 18 évesen csináltat amit akar, erre felvarrat magára egy sötét kacskaringót. Azt hittem ettől több esze van.
2018. aug. 31. 16:55
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Jo tanuló vtam*
2018. szept. 2. 09:14
 42/49 A kérdező kommentje:
Én nem tiltottam, csak kértem, hogy várjon. Pont azért, mert gyerek, és növésben van.
2018. szept. 2. 09:34
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Növésben van. :D Oké, ha 19 évesen elkezd izmot építeni egy fiú/férfi és 70kg-ról felszed izmot 80ra, akkor mi van?
2018. szept. 2. 09:52
 44/49 anonim válasza:

Nekem egy tetkóm és több piercingem van, piercernek készülök. 16 éves korom óta szúrok is, steril körülmények között. Ha a lányomnak 15 évesen piercingje lenne,főleg ha „ csak ” köldök, vagy pl. az orrba kis pötty, hagynám. Azt mondjuk nem nézném jó szemmel, ha hirtelen csakúgy beállítana vele. Én a számba szúrtam magamnak annyi idősen, apa engedte volna, anya nem. Megcsináltam magamnak, hazamentem. Csak annyi volt a reakció, hogy ezt megbeszélhettem volna velük, mielőtt magam cselekszem. Mai napig hordom, és onnantól mindig mondtam, hova lesz a következő. Rámhagyták, meg látták, hogy ez lett a hobbim is.

A tetkó már keményebb dió, mert az igenis ott marad, a lézeres eltávolítás pedig hosszú, drága procedúra, ami után igenis heg marad. Elvinném dokihoz először is, hogy nem e kapott el valamit, aztán leültetném komolyan elbeszélgetni, miért nem volt ez jó ötlet. Nyúlhat a bőr ebben a korban, megbánhatja, stb. Büntetés? Elég büntetés lesz neki az, ha később megbánja, és akkor is ott lesz majd. 17-18 évesen elvinném rendes szalonba, kitakartatni a mintát, addig meg nyári/ diákmunkából összeszedheti a rávalót.

19/l

2018. szept. 2. 15:49
 45/49 anonim ***** válasza:

43, esetleg csúnya lesz a tetoválása, főleg ha pont ott reped a bőr ahova ütve lett

ismerek olyanokat, akik szintén varattatak magukra, de nagyon ocsmány lett

főleg annál aki kilökte magát, abba hagyta, majd megint kilökte magát

a tetoválása úgy néz ki mint akire rá lökték, pedig mikor varattata akkor még nagyon jól nézett ki, 17 évesrn csináltatta, saját pénzéből szülői bele egyezéssel szalonban

de most kb olyan mint amit rágóba talált és nem tudta jól magára rakni

2018. szept. 2. 16:01
 46/49 anonim válasza:
Ennyire okos szülők vannak...😂😂😂 Ha eltávolíttatod, ugyan úgy ott marad a tatoválás formája, csak egy heg nyomában, ami már senkinek sem szép, nem csak nektek nem. Ergó semmit nem értek el, csak azt, hogy undorodjon magától. Ha ti ezt jó büntetésnek találjátok kegyetlenek vagytok. Ráadásul ha akarja azt a tetoválást megcsináltatja 3 évvel később is.
2019. júl. 4. 20:23
 47/49 anonim válasza:
33 as, ha szülő vagy respect neked. Bárcsak több ilyen lennea világon.
2019. júl. 4. 20:26
 48/49 anonim válasza:
(Előző kettő voltam)
2019. júl. 4. 20:27
 49/49 anonim válasza:
Annyit tennék még hozzá, hogy megnézetheti, hogy fog e még nőni. Ha nem, akkor a tetoválás formája meg fog maradni, nem lesz ebből baj, nem fog eldeformálódni. Röntgennél orvos meg tudja állapítani. Én sem töltöttem még be a 18 at, de szeretnék egy tetoválást, de megnézettem, és még 2-3 centire számíthatok, ezért csak utána fogom megcsináltatni.
2019. júl. 4. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!