Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit csinálnátok,...

Szülők, ti mit csinálnátok, ha a 15 éves lányotok egy tetoválással és köldökpiercinggel jönne haza?

Figyelt kérdés
A piercing annyira nem is érdekel, a tetoválás annál inkább. Az biztos hogy nem szalonban csináltatta, feltételezem valamelyik ismerős lehetett, sunyiban. Nem mondja el, ki volt. Arra játszott, hogy ha már megcsináltatja, akkor én úgysem tudok már mit csinálni. Tényleg tanácstalan vagyok, megbeszéltük, hogy jól átgondolja, és majd 18 évesen csináltat amit akar, erre felvarrat magára egy sötét kacskaringót. Azt hittem ettől több esze van.
2018. aug. 31. 16:55
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
86%
Valami büntit találnék ki, mondjuk extra hosszú szobafogság,ami jól is jön ebben az esetben, mert érdekes haverjai lehetnek, ha már 15 évesen tetováltat, jobb ha nem találkozik senkivel.
2018. aug. 31. 17:37
 12/49 anonim ***** válasza:
25%
Látjátok mit értek el a tiltással? Elmegy és megcsináltatja nem szakemberrel. Vágjátok, hogy 2018 van és el lehet távolíttatni? Nem most kell, majd ha esetleg megunja. Egy 18 éves sem sokkal érettebb, mint egy 15 éves. mellesleg.
2018. aug. 31. 17:44
 13/49 anonim ***** válasza:
83%

Köldökpiercingbe belementem, a másik lányomnak nyelvpiercingbe, ott voltam velük. Egyiknek sincs már egyik sem. Engedtem, mert tudtam, hogy megjön az eszük. Még bébiételt is vettem a nyelvpiercinges nővérének, mert enni sem tudott egy hétig.

A tetoválás engedély nélkül 15 évesen nonszensz. Tényleg ijeszd meg, mint ahogy a 4-es írta, hogy tanulja meg, kérdezés nélkül - titokban - nem csináltatunk maradandó dolgot.

A kislányod kicsit sem tudja, hol a helye. Ideje lenne helyretenni a fejét.

2018. aug. 31. 17:46
 14/49 anonim ***** válasza:
94%
14. vagyok. Az lemaradt, hogy még a piercinggel is idősebbek voltak már, mint most a te lányod. Nem mentség, csak gondoltam, leírom, ne hidd, hogy 12-13 éves korban engedtem nekik.
2018. aug. 31. 17:51
 15/49 anonim ***** válasza:
83%
A 4-essel értek egyet, mindenképpen jelentsd fel, aki ezt tette, mert nemcsak törvénysértö, hanem a gyereket is veszélyeztette!
2018. aug. 31. 17:53
 16/49 anonim ***** válasza:
96%
Van eltávolíttatott tetkóm 13-as, és azontúl, hogy borzasztóan fájt, heges is egy kicsit, 65ezer volt hat éve (öt centis, egy elhibázott vastag, ötágú csillag a vállamon)
2018. aug. 31. 17:54
 17/49 anonim ***** válasza:
96%
13.! De! Tudjuk. Csak sokkal többe kerül, mint maga a tetkó. És nem egy alkalommal kell menni. Ezt is kalkuláld bele. Jah, és manapság teljesen nyomtalanul egyetlen tetoválást sem lehet még eltüntetni, az mellett, hogy a szülő kifizet egy vagyont.
2018. aug. 31. 17:54
 18/49 anonim ***** válasza:
81%

Piercinges és tetovált vagyok.

Piercinget engedném, de kérjen előtte engedélyt, ne úgy essen haza vele.

Tetoválásra jobban berágnék. A feljelentést biztos megtenném. Ha nagyobb, addig nincs zsebpénz, se ajándékpénz, amíg a lézerezés ára nincs meg. Ha kisebb, eltakartathatja másikkal 18 évesen, addig is a hülyesége jeleként viselheti.

2018. aug. 31. 18:10
 19/49 anonim ***** válasza:
87%

Feljelenteném a szalont vagy ismerőst, úgy kezdetnek :)

Nem mondja meg? Akkor nincs gép, net, szrakozás.

2018. aug. 31. 18:50
 20/49 anonim ***** válasza:
95%
Elvinném vérvételre. Hepatitist meg ki tudja még mit lehet így összeszedni.
2018. aug. 31. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!