A lányom egy éve egyetemre jár, haza se jön, nem hív, ha telefonálunk, magáz minket. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 26. 16:30
1/15 anonim válasza:
Nem lehetett nagyon jó a kapcsolatotok egyetem előtt sem.
2/15 anonim válasza:
Szerintem idegennek tekint titeket.
3/15 anonim válasza:
Próbáltad vele személyesen fel venni a kapcsolatot? Nekem az első gondolatom az volt, hogy lehet nagy bajban van. Ne adj Isten megfenyegették, hogy àrtanak a csalàdjànak, ezért inkàbb letagad. De előzményeket nem írtál, úgyhogy ez is csak egy lehetőség.
4/15 anonim válasza:
Kevés az infó,igy nehéz segiteni,kellenék az előzmények is,mert az ilyen sajnos oka van(rossz viszony,erőszakos tapadás,anyagiak,stb).
5/15 anonim válasza:
Gondolkozz, hogy hol rontottad el.
7/15 anonim válasza:
Miért, eddig nem magázott?
Ilyet még nem hallottam, hogy egy gyerek a semmiből egyszercsak elkezdi magázni a szüleit..
Biztosan tudsz te ennél többet is az előzményekről.
8/15 anonim válasza:
Valami oka csak van, amit neked kell tudnod.
Amúgy bizonyos fokig természetes is lehet, hogy kicsit elszakad a szülőktől a gyerek. Elkezdi az életét élni, nem számol be mindenről, élvezi az önállóságot, szabadságot. De itt tuti többről van szó.
9/15 anonim válasza:
Itt valami nem stimmel. Ők nélkül nem viselkedik így senki. Én beszélnék vele személyesen. Minél előbb.
10/15 anonim válasza:
Két lehetőséget látok:
1. Rossz társaságba keveredett
2. Tudod te hogy miért nem kíváncsi rátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!