Mennyi pénzt adjak haza bruttó 264ezerből? Kapok 40 ezer erzsébet utalványt is.
Figyelt kérdés
A szüleim nem akarnak pénzt kérni tőlem de mióta dolgozok napi szinten főzök vagy anya.2018. máj. 19. 19:59
1/9 anonim válasza:
Bruttó 264 nettóban 175 ezer.
Akkor odaadnék 60.000 Ft-ot.
Persze az egész rajtad áll, én nagyon szeretem a szüleimet világ életemben jó volt velük a kapcsolatom.
Illetve tökéletesen megvagyok ha havi 50-et félre tudok rakni és marad 30 költőpénzem, 20 meg az egyéb dolgokra, ami kell(ruha)
2/9 anonim válasza:
Ha pénzt nem fogadnak el, akkor add oda az utalványt. Abból tud venni élelmiszert, plusz jó pár dolgot ami kell a háztartásba.
3/9 anonim válasza:
Az utalványt add oda nekik és esetleg az internet számláit vállald át, vagy valamelyik számlát pl. 20.000 ft-ig.
4/9 anonim válasza:
A te részedre eső költségeket. ha sokat adsz oda, neked mi marad, takarékoskodni például?
5/9 anonim válasza:
Add le a rezsi és kajarészed és kész. Ha sokszor te veszel kaját, akkor csak a rezsirészedet.
6/9 anonim válasza:
264 br az olyan 170-180 közt van.
Én odaadnám a 40 erzsébetet + attól függően 20-50 ezer közti összeget, hogy a kaja/ rezsi mekora része esne rám plusz a "leadott" pénzen felül fizetem- e a saját számláimat.
Pl internet, tv, telefont, ha te fizeted, akkor nem 50-et csak 40et adnék.
7/9 anonim válasza:
40 ezret rezsire? Mi a párommal átlag 30 ezret fizetünk, az részarányosan 15 ezer, ha többen lennénk ugye még kevesebb jutna ránk. Ha szeretnél besegíteni, akkor adj 20at utalványba plusz egy 10-15öt kpba . Ez is hatalmas segítség lehet, a maradékból meg tudsz spórolni, esetleg ha festés vagy ilyesmi van bele tudsz még adni.
8/9 nemaRendőrség válasza:
Minek akarnál haza adni bármit?
Tedd félre, hogy neked legyen később pénzed házra/kocsira/saját családodra
9/9 anonim válasza:
Az Erzsébet utalványt odaadnám. Tedd félre, amit nem kérnek el, valószínűleg ők is azt akarják, hogy takarékoskodj, gyűjtögess. Te tudod, mik a terveid. Persze néha bevásárolhatsz, 1-1 számlát kifizethetsz stb. De akkor tényleg rakosgasd félre, ők annak fognak örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!