Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit csinálnátok,...

Szülők, ti mit csinálnátok, ha a 15 éves lányotok egy tetoválással és köldökpiercinggel jönne haza?

Figyelt kérdés
A piercing annyira nem is érdekel, a tetoválás annál inkább. Az biztos hogy nem szalonban csináltatta, feltételezem valamelyik ismerős lehetett, sunyiban. Nem mondja el, ki volt. Arra játszott, hogy ha már megcsináltatja, akkor én úgysem tudok már mit csinálni. Tényleg tanácstalan vagyok, megbeszéltük, hogy jól átgondolja, és majd 18 évesen csináltat amit akar, erre felvarrat magára egy sötét kacskaringót. Azt hittem ettől több esze van.
2018. aug. 31. 16:55
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
11%

Nem is csodalkeznek, ha ideges lennel, de ez mar elegge beteges. Ki tudja milyen elete végéig ott maradok hegeket csinálnának a klinikán, nem csodálkoznék ha akkor a gyerek egy életre megutalna. Legalabbis en egy életre megutalnalak akkor a helyébe.

2018. aug. 31. 18:59
 22/49 anonim ***** válasza:
29%
A közösségi oldalára kiírnám, hogy jelentkezzen aki csinálta 24órán belül, különben feljelentés, had égjen a kis pofikája mindenki előtt. A rendőröknek majd elmondja, biztos nem lesz olyan nagylány. És zsebpénz megvonás amíg össze nem jön a lézeres eltávolítás ára.
2018. aug. 31. 19:11
 23/49 anonim ***** válasza:
27%

Nevetségesek ezek a feljelentős, eltávolítós, internetmegvonós válaszok...

És nem, nem vagyok kamasz.

2018. aug. 31. 19:36
 24/49 anonim ***** válasza:
80%

én is feljelentést tennék az biztos, 15 éves gyerekre melyik barom tetovál???

meg ha olyan hülye a gyermekem, hogy megvolt beszélve, hogy 18 évesen csináltathat akkor elvitetném leszedetni és még kapna egy erős büntetést is

és még az a jobbik eset, hogy ha a rendőrség találja meg a csávót és intézkedik az ügyben, ha olyab barom, hogy feketén tetovál ezt nem kellett volna eljátszani, hogy kiskorúra is tetovál

ez súlyisbító körülmény, itt nem uszná meg felfüggesztettel, de le is szarnám, ő kereste magának a bajt

2018. aug. 31. 19:44
 25/49 anonim ***** válasza:
21%
Ha elrángatjátok leszedetni az durva erőszak. Ezen kívül baromi drága és sebhely marad utána, szóval nem tűnik el nyomtalanul. Hiába nincs még 18, akkor is az ő teste, és joga van eldönteni, hogy mit akar vele. Ha esetleg megbánja, és nem tetszik neki, akkor majd leszedeti.
2018. aug. 31. 19:59
 26/49 anonim ***** válasza:
83%

23# mert te megsimiznéd a kis kobakját, és továbbra is hagynád hogy semmibe nézzen, és menjen a feje után?

Vagy????

2018. aug. 31. 20:02
 27/49 anonim ***** válasza:
37%
persze, a 25ös biztos valami libsi, aki mindent enged a gyereknek csak a kis lelke ne sérüljön.
2018. aug. 31. 20:20
 28/49 anonim válasza:
97%
A feljelentéssel, büntetéssel kapcsolatban nem szeretnék véleményt alkotni, ezt nem az én dolgom eldönteni. Szóval csak ennyit mondok: mindenképp menjetek orvoshoz!!! Hiszen ha tényleg nem szalonban csináltatta, akkor elkaphatott valami fertőzést, ez nem lenne jó gondolom, ha később derülne ki... (Bár én őszintén remélem, hogy minden rendben van!)
2018. aug. 31. 21:01
 29/49 anonim válasza:
22%
A fiam nem ilyeneket csinál, ő inkább nem tanul, füvezik és mindennap szinte más lánykákat hoz haza, de én ha tetkóval jönne haza, hol érdekelne. Én mindig úgy volt vele ő élete, ha nem jön meg az esze majd megy árufeltöltőnek. 16 éves.
2018. aug. 31. 21:23
 30/49 anonim ***** válasza:
80%

Feljelentés.

Ott biztos pislogna, mint hal a szatyorban

2018. aug. 31. 21:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!