Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit csinálnátok,...

Szülők, ti mit csinálnátok, ha a 15 éves lányotok egy tetoválással és köldökpiercinggel jönne haza?

Figyelt kérdés
A piercing annyira nem is érdekel, a tetoválás annál inkább. Az biztos hogy nem szalonban csináltatta, feltételezem valamelyik ismerős lehetett, sunyiban. Nem mondja el, ki volt. Arra játszott, hogy ha már megcsináltatja, akkor én úgysem tudok már mit csinálni. Tényleg tanácstalan vagyok, megbeszéltük, hogy jól átgondolja, és majd 18 évesen csináltat amit akar, erre felvarrat magára egy sötét kacskaringót. Azt hittem ettől több esze van.
2018. aug. 31. 16:55
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
57%

Mostmàr csinálnak lézeres eltávolítást.Elvinném egy ilyenre.Addig megvonnàm a zsepbénzét,ameddig az àra ki nem fizetődik.(Nem tudom mennyi egy ilyen eltávolítás,de ha annyira dràga lenne,akkor következő Nyàron menne dolgozni diàkmunkàra és kifizettettném vele)

Ha felnőtt lesz,akkor is lesz következménye a szabàlyszegésnek....

2018. aug. 31. 21:54
 32/49 anonim ***** válasza:
96%

HIV és hepatitis tesztre vinném és feljelentést tennék a rendőrségen

(Piercingem és tetoválásom is van, sufnitetováló kis rohadêkok járkáljanak csak bíróságra!)

2018. aug. 31. 22:25
 33/49 anonim ***** válasza:
68%

Mit csinálnék? Hát először is megijednék, hogy hülyeséget csinált magával. Elfertőződhet, ha még növésben van, akkor eldeformálódhat a minta, és később lehet, hogy már bánni fogja, amit csinált. Szóval aggódnék miatta.

Elképesztő, hogy itt többek első reakciója a bosszú: a gyereken, a tetoválón, bárkin, a lényeg, hogy jól megmutassák nekik!

Persze, én is mérges lennék, de a zsebpénzmegvonás és egyéb hülyeségek helyett fontosabbnak érezném, hogy leüljek vele, és megpróbáljam kideríteni, miért volt ez olyan fontos, hogy megszegte az ígéretét is, és mért nem volt annyi esze, hogy rendes helyen csináltassa.

Lézeres műtét? Komolyan? Ugye tudjátok, hogy a tetoválást még a legmodernebb technikákkal sem lehet maradéktalanul eltávolítani, csak a színt tudják kiszedni belőle, és valamennyire visszacsinálni, de mindenképpen marad utána heg. Azzal a heggel éljen utána egész életében, csak hogy elmondhassátok, hogy tiétek volt az utolsó szó? Ha magának megcsináltatja később, az más. De kényszeríteni nincs jogotok. Műtétet amúgy sem csinálnak a páciens beleegyezése nélkül, nagyon helyesen.

2018. aug. 31. 22:58
 34/49 anonim ***** válasza:
36%

Elsőnek mennék vele orvoshoz, hiv hepatitis meg amilyen tetszetet csak lehet elvégeztetnék, nem érdekel hogy fizetős-e.

Ha nem mondja meg ki volt ismeretlen tettes ellen feljelentést tennék.

Ezek után kerésnék egy klinikát ahol leszedik a tetoválást. Az biztos jó idejig örülhetne ha enni kap

2018. aug. 31. 23:11
 35/49 A kérdező kommentje:

Nem cipelhetem sehová akarata ellenére. És hiába érvelek, szerinte túlparázom, ő nem kapott el semmit.

Leszedetni amúgy sem akarom, mert nincs kidobni való pénzem, és tényleg az ő teste, ha nem vigyáz rá, akkor is. Bár megérdemelné, de nem teszem tönkre. Egy ilyen sötét tetkót szerintem eltüntetni sem lehet nyomtalanul.

A barátnőt kérdezgettem, hogy ki lehetett a tetováló, ők megneveztek valakit, aki egy c. típusú egyén a pénzes fajtából, de ők sem biztosak benne, csak sejtik, hogy ő lehetett. (vagy falaznak, mert most ez a menő) Otthon csinálták, nem szalonban. Bizonyítékom nincs. Az illető a képembe röhögve letagadná. Ismerem a fajtáját, nem akarok újat húzni vele. A feljelentést megtettem ismeretlen tettes ellen.

És hogy miért csinálta? Mert ezzel akar menőzni az osztálytársai előtt, hogy ő ezt meg merte tenni, mert szerinte a többiek nem mernek ilyet csinálni, csak beszélnek róla, de ő megtette, és emiatt felnéznek rá.

Akárki akármit mond, ebből is látszik, hogy 15 évesen még gyerekek, a szülő meg muszáj megakadályozni, hogy hülyeséget csináljon. Én próbálom, amíg bírom, nem hagyhatom magára.

2018. szept. 1. 13:29
 36/49 A kérdező kommentje:
De a bizalom elveszett, és ezt meg is mondtam neki, hogy elveszteni könnyű, de visszazserezni nagyon nehéz lesz.
2018. szept. 1. 13:31
 37/49 anonim ***** válasza:
39%
Normális szülő segít szakembert választani és elkíséri a gyerekét.
2018. szept. 1. 16:06
 38/49 anonim ***** válasza:
29%
Az egyetlen normális válasz a 33asé..
2018. szept. 1. 22:04
 39/49 anonim ***** válasza:
24%
Sosem kerülnék ilyen szituációba, mert nem tiltanám meg.
2018. szept. 1. 22:47
 40/49 anonim ***** válasza:
29%
En is hasonló vtam tinikent,minél jobban tiltottak annal jobban csináltam :D Kalandvagyo voltam ezvan . Felőlem xarra verhettek, szobafogsag,tiltás stb nem erdekelt... :))) Jo tanuló oltqm,segítettem otthon stb a többi járt nekem... A lányod is hasonló lehet... Evan . 23L
2018. szept. 2. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!