Hogyan sikerült elköltöznötök, ha a szüleinek mindenáron ide akarnak láncolni titeket?
Figyelt kérdés
Nem akarok faluban élni.2018. aug. 19. 13:36
22/39 anonim válasza:
Tehát azt akarod mondani, hogy egészséges felnőtt létedre nem találsz munkát, és nem tudod eltartani magad? Akkor ki tudja? Nálad százszor rosszabb helyzetben levők megoldják.
Akkor maradj csicska és nyafogj tovább! Az könnyebb. Szánalmas.
23/39 A kérdező kommentje:
Egyetemre járok, szánalmas.
2018. aug. 19. 18:22
24/39 anonim válasza:
Igen az. 2-t csináltam végig munka mellett. Végtelenül szánalmas nyávogást látok, semmit mást. Nem érek rá sajnálni azt, akit eltartanak, segge alatt van minden, de még ez sem elég neki, mert nem elég kedvesen nyalják a valagát. Persze tenni magadért már nem, mert akkor oda a kényelem. Mi ez, ha nem szánalmas?
25/39 anonim válasza:
Kérdező:
valamilyen kortárs-segítő alapítványtól kérj segítséget.
26/39 anonim válasza:
#19, és hogy akarsz "ott tartani" valakit, aki felnőtt, cselekvőképes?
Mesélj!
27/39 anonim válasza:
Mesélek, fenyegetéssel, erőszakkal. :)
28/39 anonim válasza:
Én elszöktem, ez volt az egyetlen járható út. Hátránya, hogy megutáltak, de legalább élhettem az életem.
29/39 anonim válasza:
"És a 3 havi kauciót ki perkálja ki???" Szóval mégiscsak az a bajod hogy nem tömnek pénzzel. Otthagyod az iskolát, elmész melózni, ennyi. Vagy igy már büdös?
30/39 anonim válasza:
elkényesztetve - és te mész főiskolára? Ne már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!