Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hisz bennem a...

Miért nem hisz bennem a családom? 16/F

Figyelt kérdés

Ezért ilyen a mai generáció..Nincsenek céljaik, stb..Mert a szülők sem hisznek bennük..

Most Magyarországhoz viszonyítok, szerintem az ország fele szegénységben él, és a szülők is megszokták már ezt a szegénységet, és hogy nem tudnak kitörni..

Mi szép házban élünk,de vannak azért anyagi gondok, és nekem álmaim vannak, üzletember akarok lenni, valami vállalkozást csinálni, mellette DJ is szeretnék lenni, összespóroltam egy keverőpultra, elég ügyesen megy..Bár tudom hogy a DJ nem egy hiány szakma, elég nehéz sikeresnek lenni Magyarországon..

De a szüleimnek amikor mesélem ezeket kiröhögnek, "naív kisgyereknek" tartanak..Pedig én akkor is milliomos leszek..De nem értem..Miért nem támogatnak?

2018. aug. 10. 22:23
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%

Öregem, ennyi közhelyt lenyomni ebben a kategóriában a "bajnokok versenyén" nem lehetne.

Inkább találj normális elfoglaltságot majd munkát, tanulj normálisan, mert ez katasztrófa!

"Üzletember akarok lenni, valami vállalkozást csinálni" ha nekem ezt a mondatot szemtől-szembe lenyomnád, ötször körberöhögnélek.

2018. aug. 11. 08:38
 22/37 anonim ***** válasza:
0%

"11 válaszoloval értek egyet"

Melyik 11-gyel?

2018. aug. 11. 08:44
 23/37 anonim ***** válasza:
78%

"Egyépként nagyon jó tanuló vagyok"

Egyépppként? :DDD Képzelem, mennyire...

2018. aug. 11. 08:47
 24/37 anonim válasza:
48%

Kedves 16/F !

A mai vilàg kö kemény sajnos.

Az viszont tény,ha feladod elbuksz.

Soha ne az vezessen mit mondanak màsok!

Persze a szülők igy vagy úgy ,de a legjobbat szeretnék a gyereküknek.

Viszont minden Tőlled függ!

Tanulj jól,küzdj kitartóan, mindìg légy pozitìv,ne engedd,h elvegyék az àlmaid!

Ha komolyan Akarod minden sikerűl,hosszú az út hozzà,kemény munkàval,de igrn is Meg tudod csinàlni!

Sok sikert a céljaidhoz!

2018. aug. 11. 08:48
 25/37 A kérdező kommentje:

Terveim is vannak, attól mert nem írom le, még tudom hogy mit értek azon hogy üzletember:)

Pár ember csak azért ír ide hogy kb leminősítsen amiért álmaim vannak.

És ez a mérhetetlen nagy általánosítás a lemezlovasokról is..

Mindegyik egy bohóc nem igaz?

Akkor állj be a pult mögé:)

Egyébként meg kb az egész család egyetemen van, énis oda tartok Gimnáziumban tanulok..

Sok ember itt azthittem hogy ezeket a célokat 0 munkával és kitartással akarom elérni.. Még hogy majd befejezem a sulit és elmegyek Dj-nem, Nemigaz?

Nem...

Én ezek mellett még komolyan fogok tanulni, hogy ha nem jön össze akkor be legyek biztosítva.

Attól mert röviden fejtettem ki, még van eszem, és vannak elképzeléseim.

És akik tényleg gyűlölettel szóltak egy 16éves fiú álmaihoz:Attól mert neked nem sikerült, nekem még sikerülhet :')

Köszönöm a hozzászólásokat.

2018. aug. 11. 11:16
 26/37 anonim ***** válasza:
84%

"akik tényleg gyűlölettel szóltak egy 16éves fiú álmaihoz"

Most nem olvasom vissza, de szerintem a gyűlölet fel se merült.

2018. aug. 11. 11:19
 27/37 anonim ***** válasza:
72%

Szivbol kivanom, hogy minden almodhoz legyen eleg kitartasod, ambiciod, es terveid sikeresen megvalositsd!

De par ev mulva nagyon jot fogsz rohogni a mostani onmagadon:)))

2018. aug. 11. 11:46
 28/37 anonim ***** válasza:
53%

14-es válaszoló vagyok és szintén egyet értek a 17-es válaszolóval. Annyira vicces hogy az ilyen elkeseredett emberek lepontoznak minket azért mert mi támogatjuk a kérdezőt. Nem azt mondtam neki hogy ingyen befektetett idő és munka nélkül fogja elérni az álmát. Hanem igen is meg kell érte dolgozni! Bassz*s nektek nem volt álmotok meg gyerekkorotok? De úgy tűnik hogy nem. Viszont azt beismerem hogy ha üzletemberré akar válni valóban meg kell érte szenvedni és tényleg kicsit ellent mondott magának a kérdező. Én szintén kamasz koromba 16-17 évesen álmodoztam külföldről de nem Európáról hanem messzebbi országokról, az Eu-n kívül. És megdolgoztam érte. Egyetemre mentem aminek hatására felajánlottak egy ösztöndíjat de azt sem ingyen. Készültem rá. Az angol szóbeli elbeszélgetések hogy valóban érdemes vagyok-e rá.. stb. Azóta itt élek boldogan. Még annyit hogy a Dj és az üzletemberség nagyon távol áll egymástól. A kettőt együtt nem hiszem hogy tudnád csinálni, mert a rosszindulatú emberek nevetségessé tehetnek. Ha az az álmod hogy Dj legyél akkor legyél az, de mellé tanulj egy polgári szakmát is a biztos megélhetés miatt.

Gyerünk! Pontozzatok le mert támogatom a kérdezőt. Hajrá ;)

24/N

2018. aug. 11. 12:47
 29/37 anonim ***** válasza:
85%
Pedig elárulhatnád, hogy mit értesz üzletemberkedés alatt.Mert ha mondjuk azt, hogy elmész kereskedelem és marketing szakra egyetemre, és te leszel a 45635663. marketing diplomás az országban, és nincs semmilyen kapcsolatod, esetleg nem vagy házizseni és különösen tehetséges a szakmában, akkor kisbabám örülni fogsz, ha megkapod az első nettó 200-as fizudat (bár az már nem is rossz összeg), és van lyuk a popódon, tető a fejed felett.
2018. aug. 11. 13:03
 30/37 anonim ***** válasza:
40%
Ennyi ésszel 80 évesen is minimálbérért fogsz megdögleni.
2018. aug. 11. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!