Miért nem hisz bennem a családom? 16/F
Ezért ilyen a mai generáció..Nincsenek céljaik, stb..Mert a szülők sem hisznek bennük..
Most Magyarországhoz viszonyítok, szerintem az ország fele szegénységben él, és a szülők is megszokták már ezt a szegénységet, és hogy nem tudnak kitörni..
Mi szép házban élünk,de vannak azért anyagi gondok, és nekem álmaim vannak, üzletember akarok lenni, valami vállalkozást csinálni, mellette DJ is szeretnék lenni, összespóroltam egy keverőpultra, elég ügyesen megy..Bár tudom hogy a DJ nem egy hiány szakma, elég nehéz sikeresnek lenni Magyarországon..
De a szüleimnek amikor mesélem ezeket kiröhögnek, "naív kisgyereknek" tartanak..Pedig én akkor is milliomos leszek..De nem értem..Miért nem támogatnak?
Ennek semmi köze a generációhoz, Magyarországhoz, vagy a szegénységhez. De még ahhoz sem, hogy hisznek-e benned.
A szüleid normális szakmát, tudást szeretnének neked. Azt szeretnék, ha tanulnál. Ha esetleg nem jön össze a DJ-zés. És hát valljuk be, kissé álmodozásnak hangzanak a vágyaid. Kívánom, hogy sikerüljön. De azért tanuljál is.
Utolsó válaszadó.:)) Köszönöm.
Egyépként nagyon jó tanuló vagyok, persze nem DJ szeretnék lenni "főként", de érdekel..
Szerintem is álmodozásnak hiszik, és azért nem hisznek bennem, mert nekik sem jött össze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!