Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hisz bennem a...

Miért nem hisz bennem a családom? 16/F

Figyelt kérdés

Ezért ilyen a mai generáció..Nincsenek céljaik, stb..Mert a szülők sem hisznek bennük..

Most Magyarországhoz viszonyítok, szerintem az ország fele szegénységben él, és a szülők is megszokták már ezt a szegénységet, és hogy nem tudnak kitörni..

Mi szép házban élünk,de vannak azért anyagi gondok, és nekem álmaim vannak, üzletember akarok lenni, valami vállalkozást csinálni, mellette DJ is szeretnék lenni, összespóroltam egy keverőpultra, elég ügyesen megy..Bár tudom hogy a DJ nem egy hiány szakma, elég nehéz sikeresnek lenni Magyarországon..

De a szüleimnek amikor mesélem ezeket kiröhögnek, "naív kisgyereknek" tartanak..Pedig én akkor is milliomos leszek..De nem értem..Miért nem támogatnak?

2018. aug. 10. 22:23
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
77%
Mert szerintük ebből nem leszel milliomos. Ennyi. Miért ne lehetne más a véleményük, mint neked? Szerinted 16 éves korodban úgy kéne kezelniük, mint egy ovist, nehogy elpityeredjél? Mit mondjanak, ha így gondolják? Jobb lenne, ha hazudnának?
2018. aug. 10. 22:33
 2/37 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó.Te nagyon nem érted a lényeget..Itt most nem arról van szó, nem konkrét ötleteket durrognak le..Mindent..Úgyértem hogy nem hisznek abban hogy egyszer még sokra vihetem..
2018. aug. 10. 22:34
 3/37 anonim ***** válasza:
63%
Beírásaid alapján én sem hiszem, ez van.
2018. aug. 10. 22:41
 4/37 A kérdező kommentje:
Wow, te aztán sokat tudsz rólam :)
2018. aug. 10. 22:44
 5/37 anonim ***** válasza:
57%
Nem is sejted, pár mondatból mennyit le lehet szűrni. Nem értesz ehhez (sem).
2018. aug. 10. 22:45
 6/37 anonim ***** válasza:
76%

Ennek semmi köze a generációhoz, Magyarországhoz, vagy a szegénységhez. De még ahhoz sem, hogy hisznek-e benned.

A szüleid normális szakmát, tudást szeretnének neked. Azt szeretnék, ha tanulnál. Ha esetleg nem jön össze a DJ-zés. És hát valljuk be, kissé álmodozásnak hangzanak a vágyaid. Kívánom, hogy sikerüljön. De azért tanuljál is.

7/37 anonim ***** válasza:
58%
Bizonyítsd be, hogy komolyan gondolod a dolgot, és hogy jól is megy az amit csinálsz. Amikor először viszel haza pénzt a dologból, már nem fognak hülyének nézni, addig meg ne is várj mást.
 8/37 anonim ***** válasza:
24%
Gondold végig, hogy milyen dolgokat tartanak ők fontosnak. Ha nekik akarod bebizonyítani, akkor azokban a dolgokban kell tudnod eredményt felmutatni. El tudom képzelni, hogy azokból nézik ki, hogy még sokra vihetik, akik 16 évesen jól tanulnak. Veled mi a helyzet? És/vagy talán azokból, akik rendben tudják tartani a környezetüket, és az iskola mellett megtanulnak főzni meg barkácsolni is. Te tudsz ilyeneket? Nekik a keverőpult nyilván semmit se jelent, csak egy játékszer a sok közül.
2018. aug. 10. 22:46
 9/37 anonim válasza:
78%
Mert ők nem hisznek...ők már felnőttek. Tudják hogy nem minden lesz úgy ahogy megálmodják...és nem minden sikerül amit célnak tűznek ki az életben. De a lényeg az hogy te mindig higgy abban amit el akarsz érni, még akkor is ha mások nem hisznek benne...és szerintem egyébként megvalósítható álom, jó nem biztos hogy feltétlenül milliomos leszel, de ha tényleg jó vagy és tényleg akarsz akkor megtudod csinálni :) 16/l, álmai mindenkinek vannak , de valakinek mindig is álmok maradnak ;)
2018. aug. 10. 22:57
 10/37 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó.:)) Köszönöm.

Egyépként nagyon jó tanuló vagyok, persze nem DJ szeretnék lenni "főként", de érdekel..

Szerintem is álmodozásnak hiszik, és azért nem hisznek bennem, mert nekik sem jött össze..

2018. aug. 10. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!