Félek, hogy a családom csalódni fog bennem. Most érettségizem, egy neves gimibe jártam, és most itthon mindenki arra számít, hogy egyetemre megyek és lediplomázom. Mit tegyek? Bővebben lent.
De rájöttem, hogy nekem nem életutam a tanulás, és engem sokkal boldogabbá tenne, ha szakmára mennék. Igazából szakács a vágyam, nagyon érdekel ez a terület. De félek, hogy mindenki csalódna bennem. Mit tegyek, hogy mondjam el itthon, hogy ősztől nem a fővárosban fogok tanulni?
20L
"azert fognak csalodni, mert tudjak hogy nehany ev es megbanod"
Mert arra mi a garancia, hogy az egyetemet egyáltalán elvégzi, vagy nem bánja meg? Inkább olyat tanuljon, amit szeret is, nem?
3-5, családi nyomásra mentem egyetemre... 5 évet szenvedtem, máig nincs diplomám, és nem is akarom ebből megcsinálni, mert szr.
Sokkal jobban jártam volna, ha elvégzek egy szakmát, és akkor megmaradnak az állami féléveim is, meg tudnék normálisan dolgozni. Ja, és diplomásként keresnék kb. 100 000-et, szóval ennyit erről.
Kérdező: a te életed, nem kel, hogy egyet értsenek, csak támogassanak. Ha nem tszik, legalább tudod, milyen "remek emberekkel vagy körülvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!